Ale to by oznaczało odejście Lucio, a sądzę, że Bayern nie jest na to teraz gotowy, w szczególności nie po sprzedaży Hargreavesa. Co by nie mówić o Brazylijczyku, jest on jednym z tych graczy, którym (choć nie zawsze) można przypiąć etykietkę "klasa światowa"Akarin pisze:zarząd chce reaktywować byłą obronę HSV
Czy nie do przejścia, to miałbym wątpliwości, ale może to byłoby dobre zestawienieprzembal pisze:Para srodkowych obroncow Lucio-Boulahrouz byla by wrecz nie do przejscia!!!
Nie sądzę, żeby było wielu chętnych na jego zakup, zwłaszcza że nie do końca ustabilizowany jest jego stan zdrowia. Sądzę, że jeżeli faktycznie potwierdzi się transfer Holendra, wówczas odejdzie van Buyten- są na niego podobno chętni z Anglii a i Wolfsburg którego objął teraz Magath, jest nim podobno zainteresowany (tak jak i Santa Cruzem i Makaayem).Akarin pisze:któryś z naszych obrońców odejdzie, jak miałbym na kogos stawiać to postawiłbym na Ismaela. On w tym momencie jest pierwszy do odstrzału.
No właśnie, Claudio też spełni swoje marzenia...finansowe - będzie zarabiał u Abramowicza około 4 mln euro. Cóż, taki był jego wybór. Podziękujmy mu za lata spędzone w Monachium - nie zawsze co prawda grał świetnie, ale czasem zdarzył mu się przebłysk geniuszu jak choćby w 1/8 LM z Arsenalem przed dwoma latyprzembal pisze:Pizza podpisal kontrakt z "Niebieskimi"
Jakoś ten ewentualny transfer Klose coraz mniej mnie przekonuje... Jeszcze pół roku temu skakałbym pod sufit z radości, ale widząc jak Klose męczy nawet przeciwko San Marino, mam spore wątpliwości co do jego przydatności. Naprawdę wolałbym (wiem, po raz kolejny to piszę) widzieć go w barwach Bayernu najwcześniej za rok, a teraz jeszcze dać pograć Makaayowi. No ale to już decyzja naszego szefostwa, mam tylko nadzieję, ze jeśli już, to cena za Klose nie przekroczy transferu Toniegoprzembal pisze:a kto wie moze jeszcze Klose dojdzie...
Podobno w czwartek ma się zjawić w Monachium na testach medycznychprzembal pisze:Oby tylko wytargali Riberrego z OM!!!