Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post autor: franz » 04 cze 2007, 14:03

Dość długo mnie nie było a po tym jak przeczytałem wieści z obozu Legii to nie mam zbyt dobrego humoru.

-Po pierwsze mecz z Łęczną i już wiadomo o co chodzi: Po co wy gracie jak ambicji nie macie?

-Legia chce kupic zawodników którzy raczej nadaja sie do uzupełnienia kadry i wzmocnienia ławki ale raczej nie na czołowe postacie zespołu. Kosmalskim i innym skrytym kasożercom mówim stanowcze i zdecydowane nie!

-Transfer Lukasza czyli świetny biznes dla Legii to oczywiscie na plus. Za kase która dostarczy Arsenal można kupić kilku ciekawych zawodników. Dobry transfer Skaby będzie rywalizacji o miejsce w bramce czyli tez na plus.

-Legia ma podobno kupić z Pogoni Kamila Grosickiego. Młody zdolny itp. tylo że młodych zdolnych to w Legii jest na pęczki a jak graja wiadomo. Ten cały Grosicki jakos mnie nie zachwyca i jeszcze ta cena 1 milon złotych Ptak chyba juz do końca oszalał. No cóż już wole go niż Jacka K z Polonii.

Jak na razie to zamiat kupować nowych zawodników przydało by sie kilku sprzedać o ile ktos będzie na tyle głu.. znaczy dobry aby ich kupic.

- Lukasz Surma i wszystko jasne niech jak najszybciej znajdzie sobie nowy klub.
- Piotrek Nędza Władeczek ma wielu fanów ale coz jeśli Legia chce coś osiagnąć to nie może grac napastnikiem który jest jaki jest po prostu nędza...
- Edson ostanio gra fatalnie stracił umiejetność wykonywania wolnych nie jest przydatny w ataku a w obronie gra totalna padakę. No i jeszcze te jego gwiazdorskie wybryki, szkoda gadać.
- Marcin Burkhard lepiej znany jako panienka i to dobrze obrazuje jego grę. Ciągle kontuzjowany albo cos go boli, biedak. Legia wydał na niego wielką jak na polskie wrunki kase a jak gra każdy widzi moze trzeba dać mu szanse i gdzieś wypożyczyć na sezon i obserować jego gre choć lepszym wyściem była by sprzedaż jeśli ktos dał by choć 50% tego co Legia za niego przepłaciła.

Na tej liście powinno się znaleść jeszcze kilku gwiazdorków ale coż kims trzeba grać w tej naszej OE w przyszłym sezonie.

Wróć do „Polska”