Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: bellus » 04 cze 2007, 15:15

franz pisze:Na tej liście powinno się znaleść jeszcze kilku gwiazdorków ale coż kims trzeba grać w tej naszej OE w przyszłym sezonie.
Junior też bym sprzedał. Jak dzisiaj przeczytałem (na legia.net), że on ma nadwagę 15 kg to uwierzyć nie mogłem.

Kod: Zaznacz cały

Drugi, kiedy rozpoczynał treningi, miał 20 procent tkanki tłuszczowej. Przy wadze 77 kg oznacza to, że biegał po boisku z ponad 15 kg "balastem" tłuszczu. Kiedy nakazano mu zrobić z tym porządek, obraził się. Dostał szansę w meczu z Pogonią i się skompromitował.

- Dobry to on jest do tego, żeby pograć sobie w "dziadka", a nie w poważną piłkę - mówią o nim legioniści. A dodajmy, że jego transfer z Tawriji Symferopol kosztował Legię 450 tys. euro. W klubie już wiedzą, że z takimi "asami" w składzie Legia na pewno nie powalczy o odzyskanie mistrzostwa. Stąd poszukiwania nowych twarzy.
A potem się dziwić temu jak gra. Swoją drogą to pokazuje jaka była (mam nadzieję, że nie trzeba będzie zmienić tego na jest) polityka transferowa. Skoro Juniora kupili jak był otłuszczony jak gęś przed ubojem to ja się pytam po co i czemu tak droga. Przecież Legia to o ile mi wiadomo klub piłkarski, a nie ubojnia zwierząt gdzie liczy się masa.

Zobaczymy co zrobi Urban (jakoś nie wierzę w niespodziankę nagła i trenera z kapelusza). Niech mu się wiedzie. [/quote]

Wróć do „Polska”