w lidze jest dobrze choc troche gorzej. mam 8 pkt do korony, ale 4 mecze mniej. gram ta sama taktyka, ale lepiej spisuje sie w pucharach ( wszystkich).
sklad:
gk - pawelek (dalei)
def - mijailovic (dudka), cleber (caicedo, drzymonnt), osmani (lukasiewicz, kokoszka), baszcynski (halilovic)
def.pom - lysyts'kiy, sobolewski
pom - yakovenko (zienczuk, pi. brozek), szymkowiak (burns, golos, kislyak-wypozyczony do sochaux), hleb- wyp. z kowno ( malandra)
nap - salihi, brozek, radovanovic
niestety nie wiem czemu w p. uefa nie mogli grac salihi i lysyts'kyi ( tego pierwszego mialem juz przed zgloszeniem skladu, a pozniej w kolejnych rundach nie mglem ich tez dac w poprawkach)
gram na duzej bazie, wiec 1/2 uefa to dla mnie spore osiagniecie ze wzgledu na to, ze nie mam w bazie takich pilkarzy jak cardenas, mokoena, vitti itd.
ale za to kupilem takie talenty jak: novaretti, carlos elias, alejandro gomez, sivakov, hauche...
zle zrobilem sprzedajac blaszykowksiego za jedyne 2,5 mln euro. middlesbrough dalo zapytanie a ja dalem taka kwote tak zeby sprawdzic czy sie zgodza ( wczesniej dawalem 3,5 w gore) i sie zgodzili. nie moglem anulowac bo cupial sam to zaakceptowal
ale trudno u mnie nie mial jakichs miazdzacych parametrow a kasa sie przydala. tylko ze teraz mam luke na prawej pomocy. na szczescie wypozyczyli mi hleba, ale jest za drogi zeby go sprowadzic na stale. jak macie jakies propozycje to prosze o pomoc