Nie wkładaj komuś czegos czego nie mowi, wiem piwus zaraża, ale jednak. Napisz częsci kibiców i bedzie OK...Krzysztof Jarzyna pisze: Nikt oprocz kibicow Barcelony. Czy to nie dziwne?
Ja nigdy tam nie usprawiedliwiałem postawy Barcelony liczba spotkan rozgrywanych przez ich zawodników, bo wg. mnie dziwne jest mowić przez cały sezon, że Ronaldinho potrzebuje odpoczynku czy świeżośći. Na początku sezonu to moze byłaby wymówka, ale nie przez 12 miesiecy. Inna psrawa, ze wielu chciałoby miec w swoich szeregach takiego zawodnika, ktory notuje takie statystyki grając nie wiem " słabo"
Ogolneiu mowiąc, że w Barcelonie było dowch kontuzjowanych zaowdników to raczej brak orientacji w temacie, bo fakt moze inni jak Rafa Zambrotta, Thuram czy Edmilson i inni nie mieli przerwy 6-miesiecy, ale po 4-5 tygodni tak. i to głupio przypadało, ze prawie wszyscy razem.
O inne tematy nie będe bardzo haczył, bo jak mozna oceniac zawodnika po wieku
Wraca ponownie Henry, jesli go Barca nie kupi to będzie dręczył każde okienko transferowe do zakończenia kariery
A i widzę, że ktoś tu zyje na lekturze realmadryt.pl oni jak zawsze gdzie Guti i Raul i okradli nas.