Na 2 stronach Arsenalu pojawiła sie informacja, ze Sagna już przeszedł do Arsenalu. Takie samo info pojawiło sie na transfery.info.Podobno Arsenal jest bliski pozyskania reprezentanta Francji - obrońcy Auxerre. 24 letni obrońca [Bakary Sagna].
Sagna jest prawym obrońcą.Bask pisze:Na oficjalnej stronie przeczytałem, że Sagna mierzy 176 cm oraz waży 72 kg. Najprawdopodobniej więc jest lewym i/lub prawym obrońcą Wink
Szczerze mówiąc to nie widziałem go w akcji. Z tego co wiem został wybrany najlepszym prawym obrońca Ligue 1. Został także powołany na ostatnie mecze eliminacyjne ME 2008.
Jestem obojętnie nastawiony do tego transferu. Ponoć ma nas kosztować 6 milionów funtów.
Jeżeli Wenger wypożyczy go do Atletico, to będzie bardzo głupi ruch.RóżA pisze:W angielskich mediach ukazała się również informacja mówiąca o zainteresowaniu Atletico Madryt Franem Meridą.
Potem może sie stać to samo co z Velą. Spodoba mu sie w Hiszpanii i zechce zostać.
Ja wiem jak grał w ubiegłym sezonie i na co go stać.Jarzinho pisze:Reo-Cokera to chyba ulubieniec guru Razz Naprawde nei wiem co w nim ludzie widza. Gosciu grał w tym seoznei taka padakę, ze nie mozna się dziwić, że ma szukac sobie nowego pracodawcy bedąc liderem druzyny, ktora broniła sie przed spadkiem.
Nigel Reo-Coker 35 spotkań
Gilberto Silva 34 spotkań
Michael Carrick 29 spotkań
Michael Essien 33 spotkań
Giorgos Efrem niedawno odszedł z rezerw Arsenalu do Rangersow na zasadzie wolnego transferu. Rangersi "kradną"...Jarzinho pisze:RóżA pisze: wypożyczyć naszego młodziana
Fajnie to brzmi![]()
![]()
Kyle Bartley jest bliski przejścia do Arsenalu. Jest młodym obrońcą Boltonu.