Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 04 cze 2007, 21:46

Podobno Arsenal jest bliski pozyskania reprezentanta Francji - obrońcy Auxerre. 24 letni obrońca [Bakary Sagna].
Na 2 stronach Arsenalu pojawiła sie informacja, ze Sagna już przeszedł do Arsenalu. Takie samo info pojawiło sie na transfery.info. :lol: Ale oni maja problemy z tłumaczeniem. Zresztą nie ma co w to wnikać.
Bask pisze:Na oficjalnej stronie przeczytałem, że Sagna mierzy 176 cm oraz waży 72 kg. Najprawdopodobniej więc jest lewym i/lub prawym obrońcą Wink
Sagna jest prawym obrońcą. :wink:

Szczerze mówiąc to nie widziałem go w akcji. Z tego co wiem został wybrany najlepszym prawym obrońca Ligue 1. Został także powołany na ostatnie mecze eliminacyjne ME 2008.

Jestem obojętnie nastawiony do tego transferu. Ponoć ma nas kosztować 6 milionów funtów. :roll: Ta pozycja akurat nie wymaga wzmocnienia.
RóżA pisze:W angielskich mediach ukazała się również informacja mówiąca o zainteresowaniu Atletico Madryt Franem Meridą.
Jeżeli Wenger wypożyczy go do Atletico, to będzie bardzo głupi ruch.
:roll: Wiele sobie nie pogra, poza tym La Liga... Tak młodego piłkarza lepiej przystosować do angielskiego stylu jeśli myśli sie o nim poważnie.

Potem może sie stać to samo co z Velą. Spodoba mu sie w Hiszpanii i zechce zostać.
Jarzinho pisze:Reo-Cokera to chyba ulubieniec guru Razz Naprawde nei wiem co w nim ludzie widza. Gosciu grał w tym seoznei taka padakę, ze nie mozna się dziwić, że ma szukac sobie nowego pracodawcy bedąc liderem druzyny, ktora broniła sie przed spadkiem.
Ja wiem jak grał w ubiegłym sezonie i na co go stać. :wink: Czy miał aż taki sam sezon? Zobacz na statystyki.

Nigel Reo-Coker 35 spotkań :arrow: odbiory-135(87.4%) podania 1,008 (78.0%).

Gilberto Silva 34 spotkań :arrow: odbiory -101(63.4%) podania - 1,907 (82.0%)

Michael Carrick 29 spotkań :arrow: odbiory -89(68.5%) podania -1,841 (83.4%)

Michael Essien 33 spotkań :arrow: odbiory 90(78.9%) podania 1,760 (85.8%).
Jarzinho pisze:
RóżA pisze: wypożyczyć naszego młodziana

Fajnie to brzmi :lol: 8)
Giorgos Efrem niedawno odszedł z rezerw Arsenalu do Rangersow na zasadzie wolnego transferu. Rangersi "kradną"... :cry:

Kyle Bartley jest bliski przejścia do Arsenalu. Jest młodym obrońcą Boltonu. :wink:

Wróć do „Anglia”