fieldy pisze:na jedenj z tych stron osobiscie tłumaczysz Think czyzbyś tez miał takowe problemy ? przecież w stanach mieszkasz ? Okularki
Nie. Chodziło mi o arsenalking i kanonierzy.com
"The ideal thing would be for him to stay another year but that appears difficult."
"Idealnie byłoby, gdybyśmy zatrzymali Sagne jeszcze na rok, gdyż prezentuje wysoki poziom i przyda się drużynie, jednak muszę stwierdzić, że Bakari odszedl z klubu." - mówi Fernandez. (z kanonierzy.com)
A na king w ogóle napisali sobie jakąś historyjkę.
Chłopaki z info tez sie nei popisali- "Idealnie by było gdybyśmy zatrzymali Sagne na kolejny sezon jednek odszedł on już z klubu"
Na tej stronie co ja przebywam, redaktor Arsen(e)al, który tłumaczył tego newsa niema "takowych problemów".
"Najlepiej dla niego byłoby, gdyby został na kolejny rok, ale wygląda na to, ze będzie to trudne do zrealizowania."- wersja naszego redaktora, która jest najbliższa prawdzie
własnie, ja też z radości nie skacze jak szalony. 6 mln to wcale nie tak mało, bo mówimy tu o funtach. Może ma możliwosci [na pewno ma, skoro dostał powołanie do kadry] ale raz, że drogo, dwa - że go nigdy nie widziałem, trzy - na prawej obrone mamy akurat komplet: Eboue w podstawie i Hoyte na zastępstwie.
Może być trudno podczas PNA, ale w sumie on aż tak długo nie trwa.