Bayer Leverkusen (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Andreyew » 07 sty 2005, 20:22

Mikusinski pisze:Jakby Artur Wichniarek strzelał gole największym klubom Europy to by była u nas "Wichniarkomania". I każdy kibic piłkarski kibicowałby Hercie i Arturowi. Taka według mnie jest prawda.

Powinienem to zostawic bez komentarza bo az zal za jaja sciska jak slysze takie komentarze...Wichniarkomania...ty sadzisz ze ludzie kochaja Leverkusen z powodu Krzynowka...Nie...mylisz sie ludzie kochaja Krzynowka, a gdzie on gra to sie nieliczy byle to byl dobry zespol...dla mnie gra Krzynowka w Bayerze jest kolejnym aspektem pozytywnym dzieki ktoremu jeszcze gorecej dopinguje ten zespol...zgodnie z twoja opinia Polacy powinni zaczac kochac Bayer jeszcze w czasach kiedy gral tam Rudolf Wójtowicz, Andrzej Buncol czy Marek Leśniak (dla wiadomosci lata 80te)..strzelali tam bramki ale to oni byli lubieni a nie Bayer. Ja osobiscie dopinguje Bayer od polowy lat 90tych i az sie we mnie gotuje jak slysze takie komentarze...tak samo mozna powiedziec ze ty kibicujesz Chelsea od czasu kiedy Abramowicz wykupil ten klub....poprostu bezsensowne spekulacje.

Obrazek

Wróć do „Niemcy”