Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2449
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 08 cze 2007, 21:21

peepe pisze:Tylko kto? Cesc? Ja go akurat serdecznie zapraszam
Tylko on swoje odejście uzależbnia od odejścia Wengera. Były takie pogłoski, że jak odejdzie Dein to odejdzie Wenger, a jak Wenger to i Cesc. Tylko Dein odszedł, a Wenger nadal jest na Emirates :P Poza tym coś słyszałem, że Fabregas w razie przeprowadzki mógłby chcieć powrócić do Barcelony :o Zatem wiesz co i jak. Jeśli będzie potrzebny DM to dla mnie najlepszym kandydatem jest Zapater, ale zdecydowanie potrzebniejszy nam gracz bardziej ofensywny. Nie byłem zwolennikiem Nasriego, ale ostatnio mnie przekonał i jest idealnym kandydatem. Tylko żebyśmy go nie wypożyczali po ewentualnym transferze bo to nie załata bądź co bądź wciąż istniejącej luki po Zizou :P No i jest jeszcze mój stary dobry kandydat, czyli Bodmer :P Coś wszyscy o nim ostatnio zapomnieli, czytałem tylko o zainteresowaniu Lyonu :roll: A to naprawdę dobry gracz.

Odejście Emersona wcale nie jest wykluczone. Teraz może gra i dobrze, ale wcześniej już dawał sygnały, iż chciałby powrócić do Włoch. Także wiadomo: może jedno teraz mówić, a co innego myleć. Zobaczymy.

Wróć do „Hiszpania”