najlepsza 11 rep. hiszpanii

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post autor: Diamen23 » 08 cze 2007, 21:59

No to i ja.

Na bramce zdecydowanie Casillias , chyba jedyny piłkarz którego tu wszyscy dają. Później od lewej Puerta , który mimo małego bagażu doświadczenia w reprezentacji wydaje się najlepszym lewym obrońcą. No dopóki do pełni formy wróci Del Horno :oops: . W środku pewniakiem jest Puyol , drugi nie wiem Ivan? Szczerze to nie widziałem dużo meczy Juanito więc trudno mi się wypowiadać. Podobał mi się za to Javi Navarro z Sevilli , bardzo pewny obrońca. Z prawej strony kolejny pewniak mianowicie Ramos. Na skrzydłach D.Silva i Joaquin , ewentualnie zdrowy Reyes. Jest też Vicente. W środku najlepiej Albelda , najbardziej cofnięty , później trochę bliżej napastników Xavi i Iniesta tuż obok Villi. Alternatywa dla Villi to Torres , jest jeszcze dwójka starych wyjadaczy Morientes i Raul , ale oni być traktowani jako 'koła ratunkowe' Hiszpanów.

-------------------Casillias--------------------
Ramos---Puyol----------Ivan-------Puerta
------------------Albelda--------------------
Joaquin------------------------------D.Silva
------------------Xavi H.----------------------
------------------Iniesta----------------------

------------------D.Villa----------------------

Co do Cesca to mniej mi tu pasuje od Andresa , bardziej bym w nim widział zmiennika dla Xaviego , ewentualnie wcisnąć go do ofensywnej taktyki za Albeldę. Ogólnie wielka ciasnota w środku , brak miejsca dla takich piłkarzy jak Baraja , Garcia , Senna czy choćby Guti.
A , Silva jest ustawiany bardziej za napastnikami w klubie , ale tu z braku bogactwa w środku wcisnąłem go na skrzydło.

Wróć do „Hiszpania”