AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
subuK
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post autor: subuK » 09 cze 2007, 18:24

Straszna lipa Chivu chce odejść, Mancini też nie podpisze kontraktu za taką kasę, na wzmocnienia też nie ma kasy, podoba mi sie polityka transferowa kubu polegająca na kupowaniu za grosze dobrych zawodników i sprzedawanie ich do innych klubów za za konkretną kasę ale do czasu, w obecnej chwili klub chyba zarabia jakieś tam pieniądze , w tym sezonie 2 miejsce w Serie A całkiem niezły wynik w LM to musiało przynieść zyski, mamy dobry skład ale żeby utrzymać i polepszać wynik osiągane przez AS Romę MUSZĄ być wzmocnienia, wiem że klub ma długi i to spore ale chyba mogliby wysupłać te 15 mln euro żeby zatrzymać najlepszy i kupić kogoś wartościowego, widać że zarząd skąpi tej kasy, już w zeszłorocznym mercato (w sumie udanym biorąc pod uwagę sprowadzonych zawodników) bilans zakupów i sprzedaży równa się ZERO. Teraz mogliby zaszaleć. Tyle moich smutków, bardzo rzadko mam czas żeby coś napisać ale to co sie dzieje teraz wyprowadza mnie z równowagi, jak tak dalej pójdzie to znowu będzie miejsce w siódmego miejsca ;/

Wróć do „Włochy”