Toudinho pisze:Kto na tej ławce jest taki genialny ?
W porównianiu do innych druzyn La Ligi mamy ławkę odpowiednią. Barcelona teoretycznie ma lepszych piłkarzy na ławce, jednak w praktyce wypadają blado.
Toudinho pisze:dawdi17 napisał:
Diarra sposobi sie do tego tytułu
Odbiera bardzo dobrze, ale jeszcze gdyby podawał celnie.
Diarra jest odpowiedzialny za odbieranie piłki, a nie za rozgrywanie jej. Tak samo jakbyś powiedział, że RvN jest super snajperem, ale nie odbiera piłki w defensywie...
dawdi17 pisze:Obecny Real to maszynka do wygrywania.
Oj przesadzasz dawdi. Nie wiem czym sie sugerowałeś, ale z kosmosu wziołeś to stwierdzenie. Do maszynki nam jeszcze daleko. Maszynką był Inter w tym sezonie. Porównaj sobie ilość punktów i przewage nad resztą stawki Interu do RM.
snake pisze:Witam po mojej dlugiej przerwie. Real ma nowego sponsora. Znany przez (prawie) wszystkich bwin i Real Madryt podpisali umowe i w przyszlym sezonie na koszulkach druzyny bedzie napis bwin.com . Jak do tej pory widnialy reklamy Siemensa i BenQ.
Kurde, chciałbym, żeby Becks został. Wydaje mi się, że nie jest to jeszcze czas, aby schodził ze sceny. Wiem, że jest postrzegany jako laluś, ale ja jakoś mam sentyment do tego gracza. W końcu był i nadal jest (?) jednym z najlepszych prawych pomocników.