Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post autor: Toudinho » 11 cze 2007, 18:33

Vianuch pisze:Tak samo jakbyś powiedział, że RvN jest super snajperem, ale nie odbiera piłki w defensywie...
Równiez jestes smieszny. Odebrac i stracic swietna sprawa. Trzeba odebrac piłke i celnie powtarzam celnie oddac ja zawodnikowi który potrafi ja rozegrac. Diarra nie zawsze podaje celnie i kazdy kto oglada mecze Realu to zauwazy. Po co odbierac skoro zaraz się ja odda. Jedyny mankament Diarry to wlasnie niecelne podania, bo odbiór ma fenomenalny.

Vianuch pisze:W porównianiu do innych druzyn La Ligi mamy ławkę odpowiednią
Do innych druzyn owszem jesli patrzysz na Levante, Raicing czy Ossasune. Barcelona, Valencia czy nawet Sevilla maja, rowniez swietne lawki.

dawdi17 pisze:Kolego jesteś z pewnością stereotypowym polakiem, bo nawet podczas chwil radości musisz ponarzekać
Nie, tylko widze ze oni nie sa wspaniali kazdy ma wady i zalety, ale mimo tych wielu wad potrafia grac na dobrym poziomie, potrafia stanowic jednosc i wygrywac. I jeszcze raz powtarzam ze nie liczy sie to co bylo kiedys, bo kiedys Fabio Rochemback mial być nowym Dunga, tak samo kiedys Carlos był wspaniałym defensorem obecnie są lepsi...trzeba sie z tym pogodzic.

dawdi17 pisze:Chyba, że Ty to mierzysz tą wartość w ilości reklamówek w stylu Boga Jonito czy ilości indywidualnych kompilacji na necie.
Zdecydowanie wole wiosenny twarozek :lol: :wink:

dawdi17 pisze:Gdyby każdy zawodnik grał tak jak ich szybciutko skwitowałeś nie byłoby dziś lidera.
Heh...To wedlug Ciebie kazdy z nim osiągnoł niebotyczny poziom i dotykaja nieba :?: Nie kazdy popelnia bledy i widocznie ty ich nie widzisz, nie widzisz roznicy miedzy tym co bylo a co jest teraz.

Wróć do „Hiszpania”