Równiez jestes smieszny. Odebrac i stracic swietna sprawa. Trzeba odebrac piłke i celnie powtarzam celnie oddac ja zawodnikowi który potrafi ja rozegrac. Diarra nie zawsze podaje celnie i kazdy kto oglada mecze Realu to zauwazy. Po co odbierac skoro zaraz się ja odda. Jedyny mankament Diarry to wlasnie niecelne podania, bo odbiór ma fenomenalny.Vianuch pisze:Tak samo jakbyś powiedział, że RvN jest super snajperem, ale nie odbiera piłki w defensywie...
Do innych druzyn owszem jesli patrzysz na Levante, Raicing czy Ossasune. Barcelona, Valencia czy nawet Sevilla maja, rowniez swietne lawki.Vianuch pisze:W porównianiu do innych druzyn La Ligi mamy ławkę odpowiednią
Nie, tylko widze ze oni nie sa wspaniali kazdy ma wady i zalety, ale mimo tych wielu wad potrafia grac na dobrym poziomie, potrafia stanowic jednosc i wygrywac. I jeszcze raz powtarzam ze nie liczy sie to co bylo kiedys, bo kiedys Fabio Rochemback mial być nowym Dunga, tak samo kiedys Carlos był wspaniałym defensorem obecnie są lepsi...trzeba sie z tym pogodzic.dawdi17 pisze:Kolego jesteś z pewnością stereotypowym polakiem, bo nawet podczas chwil radości musisz ponarzekać
Zdecydowanie wole wiosenny twarozekdawdi17 pisze:Chyba, że Ty to mierzysz tą wartość w ilości reklamówek w stylu Boga Jonito czy ilości indywidualnych kompilacji na necie.
Heh...To wedlug Ciebie kazdy z nim osiągnoł niebotyczny poziom i dotykaja niebadawdi17 pisze:Gdyby każdy zawodnik grał tak jak ich szybciutko skwitowałeś nie byłoby dziś lidera.