Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Poko » 08 sty 2005, 12:02

Postanowiłem zrobić analizę tegoż meczu......

A więc:

============Derby Madrytu===========

Atletico Madryt vs Real Madryt

W Weekend, 9 stycznia br. dojdzie do meczu derbowego pomiędzy Atletico Madryt a Realem Madryt, będzie to mecz derbowy w którym faworytem wśród bukmacherów jest Real Madryt:

BetAndWin.com - 3.00; 3.20; 2.20
Bet-at-home.com - 3.20; 3.20; 2.10
Expekt.com - 3.10; 3.10; 2.30

Bukmacherzy uważają iż ten mecz powinien wygrać Real Madryt, dlaczego :?: Może między innymi dlatego iż mają najwięcej gwiazd w zespole i wyrobioną markę klubową. Bukmacherzy śa rówwnież przekonani iż Real po zmianie trenera powinien wygrać te derby i ja uważam podobnie. Wanderley Luxemburgo został sprowadzony z Brazylii na miejsce niespełniającego oczekiwań Garcie Remona i myślę że ten człowiek będzie najlepszym trenerem dla ''Galacticos'' , wprowadzi jakichś rygor w szeregi piłkarzy, pierwszym takim aktem było zapłacenie 3000 euro kary przez D.Beckhama zato iż się spóżnił godzinę na trening lecąc prywatnym samolotem z Anglii. Luxemburgo zarządził 2 treningi dziennie co po pewnym czasie napewno da rezultaty a po za tym uważam że ten trebner bedzie mial dobry kontakt z piłkarzami. Wracając do tematu, drużyna Atletico Madryt w tym sezonie gra dobrze zajmuje 8 pozycję ze stratą 8 punktów do 3 w tabeli Realu Madryt. Zespół Atletico ma małą przewagę iż gra na własnym boisku i tu spisuje się naprawdę bardzo dobrze 6 - 2 - 0 natomiast zespół Realu na wyjazdach gra poniżej stawianych oczekiwań i tylko 3 - 2 - 3 jak więc można zauważyć iż ''Królewscy'' nie mają dobrych występów na wyjazdach. Bilans bramek obydwu drużyn a szczególnie Atletico daje wiele do myślenia dla tego klubu 18 - 14 to nie jest dobre osiągnięcie w porównaniu do Realu Madryt który ma 26 - 13 czyli można wywnioskować iż Real Ma dobrą ofensywę i obronę średnią a Atletico gra bardzo równo. W drużynie Atletico miało zabraknąć czołowego strzelca Fernando Torresa ale ostatecznie wyjdzie na boisko od pierwszej minuty. Piłkarz miał problemy z kontuzją biodra i obawiano się, że może być wyłączony z gry na parę tygodni. Okazało się jednak, że uraz nie jest tak poważny i Torres powinien zagrać na Vicente Calderon. W drużynie Realu Madryt ma nie zabraknąć nikogo. Kończąc tą wypowiedź chciałem powiedzieć iż stawiam na Real Madryt jako że to mój ulubiony klub a po za tym wierze że się przełamią i wygrają te jak warzne dla nich derby Madrytu.

TYP - 2 10/10 EXPEKT 2.30

TYP na dok. wynik 2:3

Wróć do „Hiszpania”