FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Nurni Flowenol » 12 cze 2007, 13:37

Z calym szacunkiem, ale Wy doprawdy wierzycie w odejscie naszego Czarnucha? :lol2: Tak sie zastanawiam i nie moge w to uwierzyc.

Co do Titiego, to juz pisalem o tym na BO:

"Jestem na TAK.

IMO bedzie to oznaczac odejscie Ludo, ostatnio mowi sie przede wszystkim o Marsylii i Newcastle United.

Jezeli chodzi o Henry'ego, to jestem na TAK z paru wzgledow:

- to wybitny, bardzo klasowy pilkarz

- sezon jest dlugi i w przypadku kontuzji jednego z czworki zawodnikow Ronni-Eto'o-Messi-Henry, bedzie mogla grac trojka z nich, co zapewni wysoki poziom gry w pierwszej linii

- mozliwa bedzie rotacja z dobrym skutkiem

- transfer zapewni wiecej mozliwosci z przodu, rozwiazan taktycznych dotyczacych calej druzyny etc.

- Messi bedzie gral troche rzadziej i nie sadze, zeby to uniemozliwilo mu rozwoj kariery, wrecz przeciwnie, wyjdzie mu to IMO na dobre i po prostu nie skonczy jak Raul, ktory w wieku najlepszym dla pilkarza poprzez czesta gre i ogromny wysilek w mlodym wieku byl/jest juz wypalony

- zawsze bardzo chcialem zobaczyc Titiego w barwach Blaugrany : )

Procz tego transferu, ktory jak dla mnie bylby czyms fantastycznym, najbardziej chcialbym jeszcze Chivu oraz Essiena xD Albo inaczej: marze o ich transferach do FCB : D Realnie wszakze patrzac, bede zadowolony z jeszcze De Rossiego oraz Heinze (tudziez Abidala).

Z ocena tego sezonu wstrzymam sie do zakonczenia biezacych rozgrywek w La Liga.

PS. Mariolka, licze na Ciebie :*"

Dodam jeszcze do tego zyski czysto marketingowe : )

Wróć do „Hiszpania”