ROCK i gitarowe brzmienia

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post autor: franz » 15 cze 2007, 17:13

Tomachos pisze:Ian Curtis 2 tyg po nagraniu Closer się powiesił

Wokół tej smierci to już cała legenda powstała. Podobno przed samobójem Ian obejrzał jakis tam swój ulubiony film a wieszał sie przy muzyce koleśa o ksywie Iggy Pop, pewnie większość wie o kogo chodzi.
Berele Lewartow pisze:Nowe Gogol Bordello
Porazka na całej lini jak dla mnie to ta płyta jest straszna, denerwuje sie zawsze gdy ją, słysze badziew i tyle!
Berele Lewartow pisze:Anti Dread- Wszyscy jestesmy lesbijkami, mistrzostwo:) nowy wokal jak dla mnie sie świetnie spradził, teskty luźne, bez napinki.
No nie wiem czy takie mistrzostwo raczej "miszczostwo" :wink: Jesli chodzi o warstwę muzyczną to niby może być ale jednak bez żadnych większych rewelacji. Zaś teksty które podobno zawsze były mocna stroną ekipy Anti Dread są po prostu słabe. Spodobały mi sie tylko: 1 piosenka sam nie wiem dlaczego, piosenka nr. 6 Moja droga życia może być całkiem dobry numer. Piosenka nr 7 Roko jest zabawna i z pomysłem a reszta to raczej bez żadnych rewelacji. Trochę zdziwiła mnie piosenka nr. 11 pt. "Erekcja" słowa ma hartkorowe :lol: "Gdy bije kobiete a ona krzyczy - Erekcja", "Gdy mysle o krwi - Erekcja", "Kiedy podpalam jakis dom - Erekcja", "Była żywa zabiłem ją - Erekcja", "Gdy kopie łopatą w ziemi dół - Erekcja" z tej strony ich nie znałem :lol: Płyta udana ale do mistrzowskiej jej nie zlicze, mimo wszystko Berele dzieki za linka :)
Berele Lewartow pisze:No i powiedzcie,ze to nie jest zajebiste
To nie jest zajebiste! :)
Berele Lewartow pisze:i biore sie teraz za nowe white stripes, zoboaczymy jak im poszło.

Wątpie czy ci się spodoba ta płyta. Jak dla ciebie to chyba znacznie za duzo na tej płycie jest dziwnych eksperymentów.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”