Berele Lewartow pisze:No włączyłem ja jeszcze raz- niestety masz racje, ale zawsze zostaje poprzednia płyta - Gypsy Punks: Underdog World Strike, a to jest juz dobre:
A ja ją juz skasowałem ostatecznie niepotrzebnie mi tylko miejsce na dysku zajmowała, a co do Gypsy Punks: Underdog World Strike to zgadzam sie tam jest dobrze.
Coś im nie wyszła ta płyta może po prostu jest dla mnie prostego punkowca za trudnaBerele Lewartow pisze:Słyszałem.Niestety kupa
Ps: Od razu gdy ja przesłuchałem pomyslałem że ci się kompletnie nie spodoba znam cię na wylot
Mi w sumie też pasuja lecz do "mistrzostwa" to im daleko i to bardzo ale posłuchać można. Czasem są nawet za proste a o tej miłosci to chyba myslisz o piosence nr. 13 "W tym wszystkim chodzi o dupy i forse"Berele Lewartow pisze:Nie znasz sie. Proste piosenki o miłości, lekkie i przyjemne, mi jak najbardziej pasuja.
Pewnie że to cover Turbonegro z płyty "Ass Cobra' chyba. Tylko zdziwiło mnie że Anti Dread zagrał akurat ta piosenke.Berele Lewartow pisze:To cover Turbonegro - I got erection, ignorancie
A to miała być taka miała prowokacja chciałem cię trochę powkurzaćBerele Lewartow pisze:?