ROCK i gitarowe brzmienia

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 708

Post autor: Berele Lewartow » 15 cze 2007, 21:06

franz pisze:Ps: Od razu gdy ja przesłuchałem pomyslałem że ci się kompletnie nie spodoba znam cię na wylot
To nie ma nic do rzeczy, płyta jest po prostu słaba. Było zostac przy gitarze i perkusji, bez zadnych udziwnień.
franz pisze:Mi w sumie też pasuja lecz do "mistrzostwa" to im daleko i to bardzo ale posłuchać można
Jak na polskie warunki, jest bardzo dobrze, szczególnie,ze mamy deficyt w klimatach 77,więc trzeba sie umieć cieszyc z tego co jest.
franz pisze: Czasem są nawet za proste a o tej miłosci to chyba myslisz o piosence nr. 13 "W tym wszystkim chodzi o dupy i forse"
Miłość nie jedno ma imie :lol: Tak więc spokojnie mozena by jeszcze tu wspomniec o utworze Zabawka,Zanim swiat runie w gruzy(to tak krótsza miłość),Zniszczyłaś mnie(nieszczęsliwa miłość),Musze ja miec,Zgubiłem mózg, Włoski automat(koszerna miłość).
franz pisze:Pewnie że to cover Turbonegro z płyty "Ass Cobra' chyba. Tylko zdziwiło mnie że Anti Dread zagrał akurat ta piosenke
Bo to piosenka z tzw. jajem. A piosenki z jajem, przewijają sie w twórczości zespołu Anti Dread.
franz pisze:A to miała być taka miała prowokacja chciałem cię trochę powkurzać
Ja dzis wyjatkowo spokojny jestem, bo cały dzien po górach łaziłem.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”