Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: RóżA » 16 cze 2007, 13:26

Mentor pisze: Pamiętaj, że negocjacje transferowe nie funkcjonują w taki sposób, że jedna strona mówi ile chce dostać za grajka a druga tyle daje i finito. Wenger powiedział jaki zarobek mu się marzy, ale jeżeli obydwie strony zasiądą do negocjacji to cena będzie niższa na pewno.
Mentor pisze:Jeżeli Henry będzie chciał odejść, Txiki będzie chciał go kupić a sam jedyny Wenger będzie miał wszystkich głęboko w dupie i nie spuści z tonu to Barcelona Francuza po prostu nie kupi z czego nie będzie zadowolony chyba również Henry.
I to właściwie wszystko wyjaśnia. Arsene nie raz (i nie dwa :P ) powtarzał, że Thierry jest zbyt ważny dla zespołu i jeżeli miałby już odchodzić to będzie chciał jak najwięcej, a przynajmniej tyle, żeby starczyło na godnego następcę Francuza. Wenger dobrze kombinuje :wink: Wymiana na Eto'o? Barcelona się na to nie zgodzi. Poza tym ja mimo wszystko wolę mojego ulubieńca :]
Mentor pisze:A ja Eto'o ze względu na wiek, potencjał i rozmiar stopy Rolling Eyes
Ty nie udowodnisz mi, ja nie udowodnię Tobie. Powiedzmy, że obaj reprezentują sobą najwyższą klasę światową :P

Wróć do „Anglia”