TS borys IFC pisze:nie wiem czy mnie zrozumiales ale chodzilo mi tu o dzialke np. marihuany.
A czy jak tak napisałem? Wymieniłem Ci czynniki, które tworzą kulturę "getta".TS borys IFC pisze:lucham np. OSTRego fisza i eldo. to nei sa raperzy?
Bo w ogóle go nie rozumiesz. To tak jak ja bym sie wypowiadał na temat francuskiego rapu.amerykanskiego rapu nie slucham bo spiewaja jakby mieli kluchy w gebie.
Nie mam już siły... Ja nigdzie nie napisałem, ze bycie w gangu jest najważniejsze, tylko większość raperów w nich jest. Ty myślisz, ze na wszelkich obrazkach stoją z pistoletami, bo chcą być "cool"?TS borys IFC pisze:co do tych gangow po raz kolejny powiadam ze ne to tu jest najwazniejsze.
Idź spać. Twój ulubieniec OSTR o czym rapuje, nie o jaraniu?TS borys IFC pisze:chcesz to zapoczatkuj jakas rewolucje i glos takie hasla " kto nie jara ten nie raper". od razu mowie ze nie bylbym raperem.
To, ze on Ci tak powie, nie znaczy, ze tak jest. Oczywiście z przymusu tego nie robią. Ale jakby nic z tego nie mieli, to byś widział tych wszystkich raperów w Polsce.radzionek pisze:Tak tak Guru swieta racja oni robia to tylko dla kasy i marychy , czysty biznes , w ogole onie maja w dupie te kulture tworza tylko zeby sie nachapac Laughing
EDIT:
Akarin pisze:pamiętaj borys guru ma jeszcze wspomnienia a tego czasu jak był bożyszczem, może cie zamknąć w pokeballu i już nie wyjdziesz