Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 18 cze 2007, 22:13

Rob jak chcesz ale troche wydaje sie ze osobiste animozje mozna tutaj wyczuc, ktore w tej dziedzinie lepiej schowac gleboko
Poza tym inaczej sie gra gdy wynik jest na krawedzi a inaczej niz brzmi 3:0
---
czeher pisze:a na dizsiaj mysle po statystykach
Helsingborg - GAIS 1
Odd Grenland - Rosenborg 2
Stastystyki nie zagraly ale bylo blisko -- helsingborg :angry2: co ten zepsol wyprawia :roll: - mialem zamaist tego grac Elfsborg ale jak popatrzylem na statsy Helsingborga z GAIS - uwiodly mnie :lol: --- czarna lista :!: obok Arsenalu i Interu :!:

Jutro nic nie ma, ale w srode juz u21 i wiedze to tak

Holandia - Anglia (aw) 1 gospodarze graja calkiem dobrze a Anglia do konca walcyzla o byt, nie gra zbyt rewelacyjnie a sciany pomoga zapewne :twisted: Ten ktory nic nie wie o angielskiej pilcy moglby powiedizec czy zagra motor napedowy :!: pilkarz Aston V.

Serbia - Belgia under
trudno wskazac faworyta, wg mnie Belgia ale ciezko, jednak analizujac ich wystepy wychodzi under 8)

USA - Canada 1 - Trudno uwierzyc aby gospodarz turnieju odpadl

A drugi kupon mysle ze taki :arrow:
Bulgaria - Polska 1 zawsze trudno gra nam sie w Bulgarii, niezbyt podoba mi sie gra polski, narazie fajnie medialnie brzmi ten rekord ale gramy z ogorkami, teraz diopiero pierwszy powazny sprawdzain :!:
Vetra - Llanelli 1 litwini sa w pelni sezonu, zas walia juz dawno skonczyla rozgrywki jezeli sie nie myle :twisted: Poza tym liga litewska jest silniejsza niz walijska, w ktorej to z swieczka szukac profesjonalnego teamu, Vetra ostatnio wygrala z gigantem litewskiej ligi Kaunas wiec sa w formie :twisted:
Mexic - Guadeluopa aw 1
USA - Kanada aw 1

Wróć do „Bukmacherka”