Polska & Ukraina EURO 2012

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 20 cze 2007, 1:18

Ja to już w ogóle czarno tę całą budowę widzę :roll: Jeszcze nic się nie ruszyło z miejsca z żadną z budów a ciągle tylko gadania i gadanie. Nawet kupcy ze Stadionu X-lecia przegadali kogoś tam i przedłużono im umowę na handel czemu wcześniej kategorycznie mówiono... NIE :!: Jak ten Listkiewicz ma nas doprowadzić do tego Euro to chyba nie będzie mi przeszkadzał mimo że do tej pory chciałem aby porozmawiał sobie z prokuraturą. A co do tego rozszerzenia o kolejne dwa miasta to owszem czemu nie tylko jak piszesz to kolejne budowy i kolejne wydatki które i tak wynoszą niemało. No i jeszcze trzeba na to wszystko czasu a tym bardziej nam Polakom bo jak na początku przyszłego roku się coś ruszy z budową to będzie dobrze. Teraz prezydenci dużych miast chcą żeby autostrada zahaczała o ich miasto, rolnicy nie chcę żeby przechodziła obok ich domów a ekolodzy ogólnie są na nie. I jak to się rozwiąże to znowu trochę czasu potrwa. Do tego jeszcze te nowe super wypasione stadiony. W-wski stadion prezentowany UEFA jak wiadomo był wirtualny i jakiś czas tymu słyszałem że noi się w jego sprawie nie ruszyło, no chyba że niedawno coś z tym zrobili ale wątpię bo by o tym gdzieś pisali - znaczy że nie ma chyba jeszcze rozpisanego przetargu. Jednego coraz bardziej jestem pewny :arrow: Euro będzie, stadiony będą, autostrady będą tyle ze nie tyle ile planowano no nasze a koleiny pozna cała Europa :warrior:

Wróć do „Polska”