Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post autor: Lisek » 20 cze 2007, 19:16

Carboni i tak się nie nadawał, nie wiedział sam co robi, męczył się na tej posadzie.

Co do transferów, to Trezeguet raczej nie przejdzie, bo sam mówił, że woli Anglię, a poza tym ja go nie chcę w Valencii :P Nie jest to już ten sam napastnik co kiedyś i jakoś utkwiła mi w pamięci jego akcja z Del Piero w meczu Serie B (nie wiem czy ktoś wie o co mi chodzi ;)). Trezeguet zresztą mi nie pasuje do Valencii. El Moro i Villa w pełni mnie zadowalają, no może brak jeszcze jednego klasowego napastnika, ale szkoda kasy na Trezegueta. Co do Sneijdera to po prostu jest już nudne. Piłkarz bardzo dobry, a może więcej, najlepszy pomocnik w Holandii i tak dalej. Ale co z tego, jeżeli on nie wie czy chce przejść do Valencii? Nikt go na siłę zmuszać przecież nie będzie. Chciałbym żeby grał u nas, ale Silva tak czy tak wkrótce na stałe zadomowi się na pozycji ofensywnego pomocnika. Kupno Alexisa wg. mnie jak najbardziej słuszne, przyda nam się taki obrońca, tym bardziej że Ayala odszedł do Villarreal. zadowolony jestem także z transferu Arizmendiego. Wobec tej sytuacji zresztą Sneijder nie jest nam bardzo potrzebny, a te 16 milionów euro to nie jest wcale tak mało. Co do Baptisty to [']. A tak na marginesie nie czytajcie vcf.pl . Same ploty tam są, korzystają głównie z AS'a i Elmundodeportivo ;)

Wróć do „Hiszpania”