Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Axel Hammond » 09 sty 2005, 19:06

Mazi pisze:a ty masz duże szanse na bana. wasnie zanim sie Łęczna przebudzi to moze minac 100 lat...no i co ze mieli dobre miejsce jesienia 2 lata temu?? takich 'proroków' było tysiące i jakos nadal są mistrzostwa...jak przyjdze liczka, bo w sumei Kasper jest nadal trenerem to będzie grał starym skłądem(tymi co zostaną) a zapewniam cie jak odejdzie Żuraw jest go kim zastąpić...moze nie tak dobrym zawodnkiem, ale niewiele gorszym a przy tym młodym(Brożek) lub Kuźba...moze powalczyc jesli Żuraw odejdzie i przypomni sobie ten świetny sezon w WIsełce;] co do 2 ligi...to Ci gały opadna ile kibicow na 2 lige przychodziło...poszukaj...bo widac opierasz sie na jakichs niewiadomo skad branych danych...Franek watpie ze odejdzie bo kto kupi ponad 30 letnieg faceta?? za Szymka jest młody Kwiek(?) lub drugi z braci Brożków...niemartw sie o kadre. Stolarczyk jest wymiatacz i dostał powołanie na kadrę...napewno nie za darmo tylko za dobrą grę...Głowaci faktycznie..ty wiesz chociaż ile on ma lat ze takie głupoty piszesz?? a Wisła do 2 ligi niespadnie prędzej niz Legia..czy Górnik Łęczna...nawet jesli sytuacja była by krytyczna to starczy kasy zeby w I lidze zostac.. a Majdan o ile się niemyle jest najskuteczniejszym bramkarzem ligi. prawda?? ile goli strzeliła Wisła, a ile Legia?? ile obie drużyny traciły?? niedziwie sie ze cie chcieli wyrzucic..
Szanse na bana mam tak samo duże jak każdy inny, jestem zwykłym użytkownikiem. Wisła nie będzie grać starym składem, bo jest już przesądzone odejście Gorawskiego, Żuraw z Frankiem na wylocie, Kukiełka poszedł, Szymek szuka klubu, Głowacki z Majdanem też chcą odejśc. Zresztą to nie ma znaczenia, Wisła jak co roku skompromituje się w pucharach (Anderlecht, Valerenga, Dinamo Tblilisi - zapomnieliście?), pozostanie tylko wstyd. Bez Kasperczaka może cudem zakwalifikują się do Intertoto. A Majdan wcale nie jest najskuteczniejszym bramkarzem ligi, bo nie strzelił w tej rundzie żadnego gola. A co do mojego wyrzucenia - poczekasz sobie na to jeszcze długi okres.

Wróć do „Polska”