Copa Libertadores

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians » 21 cze 2007, 13:25

tyminho pisze:A za rok triumfuje River
Oj bez przesady. O obecnej sytuacji River można by pisać całe tomy książek, wszysycy wiedzą, że River to zespół, który ma mase problemów, a największym jest słaby traner, który nie potafi skompletować silnego składu. Piłkarzy ma na pewno ponadprzeciętnych, ale Passarella nie ma żadnej koncepcji na grę zespołu. Kiedy kończy Clausura bądź Apertura River wydaje kolejne miliony na transfery, a Kaiser zapowiada sukcesy. Zawsze kończy się to kompromitacją. River w tej edycji Cl nawet nie wyszło z grupy.
tyminho pisze:No i jeszcze na koniec ten Palermo, człowiek, który się nigdy nie poddaje Ciekaw jestem, ile to jescze karnych musi przestrzelić, żeby dał sobie z nimi spokój.
Nie rozumiem każdego kolejnego szkoleniowca Boci. Wszyscy egzekwują Palermo do strzelania karnych, a on zawsze strzela na pałę. Ale prawda jest taka, że w Boca nie ma piłkarza, który jest specjalistą od "jedenstatek" (no chyba nie Riquelme), ale jednak Palermo jest ostatnim piłkarzem, który powinien strzelać karne.

PS. Teraz o fenomenie komentatorów na TVP ;) Chodzi mi o bramkarza Gremio Sebastiana Saję. Tylko w TVP ma on na imię Diego. Co prawda takie jest jego drugie imię, ale na każdej argentyńskiej stronie o futbolu spotykałem się wyłącznie z Sebastianem Sają. Copa Libertadores oglądałem na hiszpańsko i włoskojęzycznych stacjach, i na każdej Saja miał na imię Sebastian. :P

Wróć do „Piłka nożna na świecie”