Formula 1

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post autor: Pisakk » 21 cze 2007, 15:08

Ten news na Onecie to jedna wielka bzdura! Tytuł sugeruje, że szefostwo BMW chce wypożyczyć Kubicę, ale w samym tekście nic o tym nie ma! Jest tylko lekka wzmianka o tym, że w BMW uważają, że Vettel powinien w przyszłym sezonie być pierwszym kierowcą, ale jeszcze nie wiadomo gdzie. Nie wydaje mi się, że odbyłoby się to kosztem Kubicy, gdyż jeśli ten będzie jeździł dobrze (w co wierzę) to go nie ruszą. Heidfeld też jak na razie spisuje się bardzo dobrze, więc jeśli będzie chciał przedłużyć umowę to to zrobi. Już bardziej w Red Bull'u widziałbym Vettela, który ma z nimi podpisaną umowę i wydaje mi się, że to właśnie on tam trafi.

Co do odejścia Raikkonena z Ferrari, to uważam że jest to bardzo prawdopodobne, gdyż Fin nie spełnia po prostu oczekiwań. Co do jego zastępcy, to w przypadku zwycięstwa końcowego Hammiltona, czego bym sobie życzył, mam przeczucie, że przesiadka Alonso do czerwonego bolidu będzie tylko formalnością. W następnym sezonie będzie sporo emocji podczas mercato :twisted: .

Wróć do „Inne sporty”