mistyk pisze:Beckham, gdyby zostal to moglby co najwyzej miec podbite drugie oko
Ja myślę że chodziło tu o zwolnienie miejsca Ronaldo. SAF musiał wybrać:] A Beckham czasem zachowuje się tak że warto rzucić go jakimś przedmiotem. Ale o czym my tu wogóle gadamy. Wiadomo że gdyby został to zarabiałby mniej niż w Realu i to jest powód opuszczenia Old Trafford (Poczułem się jak Kolumb w tym ostatnim zdaniu
mistyk pisze:RvN meczyl sie w ostatnim okresie gry w Manchesteru i pozytku z niego wielkiego nie bylo. Odszedl, znalazl w sobie determinacje, nowe wyzwanie i zrobil swoje.
Pożytek był, tylko nie mógł się dogadać z Ronaldo. A Ferguson faworyzując młodego Portugalczyka wywalił RvN i przez to były spore kłopoty w ataku (na szczęście jakoś z nich wybrnęli)
Tymczasem odpadł jeden z zawodników łączonych z Manchesterem (choć nie wiadomo czy to nie gra) Prezydent Atletico Madryt Enrique Cerezo powiedział, że Torres zostaje w swoim klubie i nigdzie go nie puszczą. Ale my możemy ściągnąć np. Huntelara czy Tevesa i niech nas w dupke cmokną