Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 23 cze 2007, 10:34

'Del Piero' pisze:No proszę... Koleś (snipp_) zna się lepiej od Lippi`ego Jupi
Może koleś Snipp nie zna się lepiej od Lippiego ale na pewno zna się lepiej od Ciebie... :roll: Osobiście poradziłbym Ci, żebyś sam troche pooglądał i zaczął opierać swoje poglądy na własnych obserwacjach, a nie na tym, co mówią inni (w tym przypadku Pan Lippi).
'Del Piero' pisze:Ale gdyby nie prezes klubu z Udine ten gracz od dawna byłby zawodnikiem barcelony
:think: Nie wiem, może nie odczytałem ironii... Ale jeśli pisałaś serio, to połamałeś mnie tym zdaniem. Mentor widzisz, a nie grzmisz :lol:
'Del Piero' pisze:bo tylko znane nazwisko gwarantuje sukces...
Uważam, że jest to transfer 'bo nie ma lepszego-tańszego rozwiązania'. W normalnych okolicznościach, szukając zawodnika do pierwszego składu, zarząd powinien dokonać bardziej ambitnego wyboru. Iaquinta będzie uzupełnieniem i pod tym względem jest to dobry transfer ale to raczej nie on będzie stanowił o sile Juventusu w najbliższych latach. I nie chodzi tu o 'znane nazwiska', bo z Iaquinty raczej już nie wydusimy więcej, niż pokazał w Udinese. Nie ma on głęboko ukrytego super-mega-talentu, który eksploduje w Turynie i nie zmieni tego nawet wypowiedź Lippiego ;)

Wróć do „Włochy”