Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 23 cze 2007, 10:50

boskigonzo pisze:Bo jak mozna nazwac zawodnika ktory obraza sie na caly klub i managera tylko dlatego ze raz na jakis czas usiadl na lawce?
Raz na jakiś czas? Problem był głębszy niż raz na jakiś czas. Zawodnik tej klasy co Ruud nie będzie się godzić na to, aby często być tylko zmiennikiem. Posadźcie na ławce Ronaldo albo Rooneya to zobaczymy jak długo będą chcieli grać na Old Trafford.
boskigonzo pisze:Najpierw odpowiedz sobie na to pytanie potem wysnuwaj jakiekolwiek wnioski bo widze ze masz z tym problem
Kto ma problemy ten ma. Zauważyłem, że w czym jak w czym, ale w myśleniu nad pewnymi sytuacjami boski nie jesteś :P
BaSSu pisze:Skoro dzieciaki mają prezentować taki poziom w Manchesterze jak dotychczas to jestem za założeniem przedszkola na Old Trafford.
:arrow:
mistyk pisze:Problem w tym, ze poki co to nie graja oni jeszcze na najwyzszym swiatowym poziomie. Liga Portugalska to jednak troche inna bajka niz PL czy PD. Sa na razie zadatkami na wielkich pilkarzy, duzymi talentami, jednak z pilka naprawde na najwyzszym poziomie to duzo do czynienia nie mieli. Ciekawy jestem jak rozwina sie w tym sezonie, biorac pod uwage fakt, ze bede narazie pelnili funkcje zmiennikow. Pozyjemy zobaczymy.
Owszem chciałem Naniego w Realu. Mimo wszystko całkowitej pewności co do ich gry nie ma. Mogą czarować, jak i równie dobrze rozczarować. Zobaczymy.

Wróć do „Anglia”