Za to:
Świetnie. Kojarzę go z występów w Eurolidze w barwach CSKA. Przyda się Prokomowi taki środkowy, ograny w Europie, z wyrobioną dobrą marką.28-letni belgijski koszykarz Tomas Van Den Spiegel jest pierwszym zawodnikiem, który podpisał kontrakt z mistrzem Polski Prokomem Treflem Sopot na sezon 2007/2008.
Natomiast to mnie trochę zdziwiło. Podobno Dylewicz był już po słowie z Anwilem, a tu jednak przedłuży kontrakt? Siedzi z reguły na ławce, wchodzi tylko na końcówki. Nie wiem czym to argumentuje, ale może liczy się dla niego głównie kasa niż graBlisko przedłużenia umowy z klubem z Sopotu jest wychowanek Prokomu, 27-letni Filip Dylewicz - poinformował PAP prezes Prokomu
Kazimierz Wierzbicki
Iwo Kitzinger, najbardziej rozchwytywany polski zawodnik na tegorocznym rynku transferowym zagra w Turowie BOT Zgorzelec. Jest pierwszym Polakiem, który podpisał umowę z Turowem przed nadchodzącymi rozgrywkami.
No i jeszcze Koszarek w Anwilu, to yło do przewidzenia, bo nie podobało mu się na ławce rezerwowych. Tak czy tak nie miał szans w bezprośrednim pojedynku z Rodriguezem. A Anwilowi przyda się Koszarek, tym bardziej że raczej odejdzie Pluta ( tylko gdzie?).
A ja jestem szczęśliwy gdy przeczytałem wiadomość:
Kolejni koszykarze w Prokomie - powrót Greera?!