FMy

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post autor: Pisakk » 09 sty 2005, 22:18

piotrek256 pisze:
Pisakk pisze:
mimek pisze:Ja juz sie kiedys wypowiadalem na ten temat i powtorze to jeszcze raz,ze gra klubem ktory ma duuuzo kasy to nie jest frajda :evil: Jak bys zbudowal taki sklad z jakiejs malo znanej druzyny to oddal bym ci poklon
No to masz szansę oddać pokłon mnie :wink: . Gram trzeci sezon Blackburn i taki mam skład(obok nazwiska aktualna wartość):

-----------------------------------Frey(16 mln)-------------------------------------------------------

---Heitinga(16mln)-----------Collocini(20mln)----------Ayala(8mln)---------------------Maxwell(18mln)--------

-----Joaquin(60mln)---------van Bommel(20mln)---------D'Alessando(55mln)-------Mitea(28mln)------

---------------------------------Ronaldinho(70mln)----------------------------------

-----------------------------------Fernando Torres(78mln)--------------------------

Na rezerwie jeszcze siedzą:

- Legrotaglie
- Bonera
- Gronkjaer
- Adu
- Jesus Navas
- Miccoli (27 mln)

No i? :lol:
no i widac ze edytor pracował
A wiesz zdziwisz się! Żadnych tam edytorów, żadnych cheatów, żadnych tanich chwytów nie stosowałem! Po prostu przy dobrej polityce transferowej można dojść do takiego składu w dość prosty sposób co jest niejako wadą FM-a. Np. Sprowadziłem sobie Cavenaghiego za 20 mln a sprzedałem go za 75 mln do Chelsea. Diego z Porto kupiłem za chyba 17 mln a opchnąłem do Chealsea za 71 mln...Jak już mówiłem - każdego zawodnika kupiłem uczciwie! To tyle.

Wróć do „Hyde Park”