A wiesz zdziwisz się! Żadnych tam edytorów, żadnych cheatów, żadnych tanich chwytów nie stosowałem! Po prostu przy dobrej polityce transferowej można dojść do takiego składu w dość prosty sposób co jest niejako wadą FM-a. Np. Sprowadziłem sobie Cavenaghiego za 20 mln a sprzedałem go za 75 mln do Chelsea. Diego z Porto kupiłem za chyba 17 mln a opchnąłem do Chealsea za 71 mln...Jak już mówiłem - każdego zawodnika kupiłem uczciwie! To tyle.piotrek256 pisze:no i widac ze edytor pracowałPisakk pisze:No to masz szansę oddać pokłon mniemimek pisze:Ja juz sie kiedys wypowiadalem na ten temat i powtorze to jeszcze raz,ze gra klubem ktory ma duuuzo kasy to nie jest frajdaJak bys zbudowal taki sklad z jakiejs malo znanej druzyny to oddal bym ci poklon
. Gram trzeci sezon Blackburn i taki mam skład(obok nazwiska aktualna wartość):
-----------------------------------Frey(16 mln)-------------------------------------------------------
---Heitinga(16mln)-----------Collocini(20mln)----------Ayala(8mln)---------------------Maxwell(18mln)--------
-----Joaquin(60mln)---------van Bommel(20mln)---------D'Alessando(55mln)-------Mitea(28mln)------
---------------------------------Ronaldinho(70mln)----------------------------------
-----------------------------------Fernando Torres(78mln)--------------------------
Na rezerwie jeszcze siedzą:
- Legrotaglie
- Bonera
- Gronkjaer
- Adu
- Jesus Navas
- Miccoli (27 mln)
No i?