Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 23 cze 2007, 14:46

['] wiedziałem, ze odejdzie tego lata, ale jak sie pojawiła oficjalna informacja. :suicide: Wiem ,ze tego nie czytasz, ale dzięki za wszystko! Nie jestem az tak smutny z powodu, iż Henry był świetnym piłkarzem, bo dobrze wiem, ze tego poziomu już nie będzie prezentował co parę lat temu. Straciliśmy ikonę. Gdy ktoś mówi Arsenal, myślisz o Heńku. Tak było.
RóżA pisze:(tak, napastnika, o skrzydłowym już nie marzę Confused )
RóżA pisze:Tevez? El Nino? Pole manewru mamy naprawdę bardzo ograniczone Rolling Eyes .
U mnie na szczycie listy transferowej znajduje sie Bent. Tevez? Bardzo bym chciał, ale nie orientuje sie ile mógłby kosztować. El Nino? Dzięki, wole Simpsona z rezerw.

Ja bym proponował także pakiecik Babel-Hunter. Ten pierwszy już kilka razy wypowiedział sie na temat Arsenalu. Daje jasny znak, ze chce u nas grac... A ten drugi to jak wiemy, lis pola karnego.
RóżA pisze:Do tego obrońca. Przypominam, że Toure i Eboue w połowie sezonu wyruszają na podbój Afryki...
Jak zostanie Senderos i Djourou, to nie widze potrzeby. Chyba, ze Sendi nie będzie chciał kolejnego sezonu siedzieć na lawie i odejdzie. Wtedy trzeba byłoby kupić Daviesa.
fieldy pisze:Szczerze powiedziawszy watpię, aby udało nam sie ściagnąć piłkarza klasy światowej, na jakąkolwiek pozycje.
Ja tam nie liczę na takich pilkarzy. Malouda? Nie. Lyon go wycenił na 25 milionów euro. Nie jest wart tych pieniędzy. W Premeirship śmiga Pedersen, który byłby o wiele tańszy.
Mentor pisze:Jeżeli tak się stanie to będzie to wyglądało tak jakby kapitan (Arsene) opuszczał tonący okręt.
Wszyscy odejdą w pizdu.

Nie ma co popadać w panikę. Przyszły sezon będzie dużo lepszy. Wygramy Premiership i Wenger zostanie. :twisted:

Jeżeli odejdzie, a za nim pociągnie sie kilku piłkarzy, to nie będę za nimi płakał. Niech zostaną Ci, którzy naprawdę kochają ten klub...

Wróć do „Anglia”