RóżA pisze:(tak, napastnika, o skrzydłowym już nie marzę Confused )
U mnie na szczycie listy transferowej znajduje sie Bent. Tevez? Bardzo bym chciał, ale nie orientuje sie ile mógłby kosztować. El Nino? Dzięki, wole Simpsona z rezerw.RóżA pisze:Tevez? El Nino? Pole manewru mamy naprawdę bardzo ograniczone Rolling Eyes .
Ja bym proponował także pakiecik Babel-Hunter. Ten pierwszy już kilka razy wypowiedział sie na temat Arsenalu. Daje jasny znak, ze chce u nas grac... A ten drugi to jak wiemy, lis pola karnego.
Jak zostanie Senderos i Djourou, to nie widze potrzeby. Chyba, ze Sendi nie będzie chciał kolejnego sezonu siedzieć na lawie i odejdzie. Wtedy trzeba byłoby kupić Daviesa.RóżA pisze:Do tego obrońca. Przypominam, że Toure i Eboue w połowie sezonu wyruszają na podbój Afryki...
Ja tam nie liczę na takich pilkarzy. Malouda? Nie. Lyon go wycenił na 25 milionów euro. Nie jest wart tych pieniędzy. W Premeirship śmiga Pedersen, który byłby o wiele tańszy.fieldy pisze:Szczerze powiedziawszy watpię, aby udało nam sie ściagnąć piłkarza klasy światowej, na jakąkolwiek pozycje.
Wszyscy odejdą w pizdu.Mentor pisze:Jeżeli tak się stanie to będzie to wyglądało tak jakby kapitan (Arsene) opuszczał tonący okręt.
Nie ma co popadać w panikę. Przyszły sezon będzie dużo lepszy. Wygramy Premiership i Wenger zostanie.
Jeżeli odejdzie, a za nim pociągnie sie kilku piłkarzy, to nie będę za nimi płakał. Niech zostaną Ci, którzy naprawdę kochają ten klub...