Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 23 cze 2007, 23:44

'Del Piero' pisze:dalej pozostaje mi wierzyć ze ten piłkarz to drewno...
To znów musisz komuś wierzyć?? Przecież sam oglądasz :P Sorry, łapie za słówka ale nie mogłem się powstrzymać ;)
Nie chodzi o to, że Snipp czy ktokolwiek inny (bo ja podzielam jego zdanie) zna się mniej niż Lippi (bo na pewno tak jest). Wciskasz, że napisałeś swoją opinię, a tymczasem wyszło: 'Lippi powiedział bla bla bla. Ty kolesiu uważasz inaczej więc się nie znasz'. Gdzie tu Twoja opinia?? Wiesz... ilu kibiców, tyle opinii ale to nie znaczy, że tylko jeden się zna. Poza tym weź sobie 100 przypadkowych trenerów lub kibiców, którzy wiedzą cokolwiek o piłce, przeczytaj im słowa Lippiego i zapytaj o jakim piłkarzu mowa. Padną nazwiska: Henry, Ronaldinho, Kaka itp itd ale ja Ci gwarantuję, że ŻADEN z nich nie powie: To Iaquinta! No chyba, że Ty. Na złość ;) Poproś samego Lippiego, żeby wymienił ze 20 napastników/pomocników lepszych, bardziej utalentowanych i perspektywicznych od Iaquinty, a on to zrobi jednym tchem.
'Del Piero' pisze:Moderator ma zawsze racje Pray2
No i po co to?? Nowa moda moderator=wróg?? Trendy to jest teraz :roll: Czy w jakikolwiek sposób wykorzystuje swoją pozycję przeciwko Tobie?? Boisz się ze mną rozmawiać?? Daję Ci ostrzeżenia?? Kasuję posty czy jak?? :? Moderator odpisał na Twojego posta wooooow :o Prawdziwy męczennik z Ciebie :roll:

Generalnie, na podstawie własnych obserwacji ;) podzielam opinie kilku poprzedników- Iaquinta jest przynajmniej w połowie wystrugany ;) Jednak skoro już przyszedł, to ma u mnie kredyt zaufania. Trudno, stało się :P Nie spodziewam się jednak po nim niczego wielkiego. Nie zastąpi ani Davida, ani Camora, ani Nedveda.

Proponuję się napić i zakończyć wątek w milszej atmosferze :beer:

wybacz mu maestro, Radek nie pamięta, jak to było, gdy był adminem // fieldy

Wróć do „Włochy”