Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post autor: Lisek » 25 cze 2007, 21:30

Kikutowi do reprezentacji raczej jeszcze dalej niż bliżej, ale też mu życzę powołania.

Ten Kaźmierczak to obrońca? Przeszedł do Boavisty, gdzie leczył kontuzje, ale teraz jest już zdrowy. Fakt, faktem, że przeszedł zimą, a nie zagrał nawet jednego oficjalnego meczu. Szkoda, bo chłopak jest utalentowany. Jeżeli przeszedłby do Lecha, to byłoby to niezłe wzmocnienie.

A co do Gorawskiego, to mam mieszane uczucia. Z jednej strony pamiętam go jak świetnie grał w Wiśle (za czasów, gdy był powoływany do reprezentacji), a z drugiej jego pseudo kłopoty ze zdrowiem, gdy nie pojechał na MŚ, a potem rosyjscy lekarze się bardzo dziwili, bo był on podobno zdrowy. Jak jest wszystko ok. to niech się pakuje i przyjeżdża do Poznania, a jak jeszcze ma jakieś kłopoty, to ja go nie chcę.

A o Dolhe (jak to się odmienia?) to możesz popatrzeć na lechpoznan.tv Jest tam wywiad z nim, on wszystko wyjaśnia po kolei itd. Trenuje on już w Poznaniu, przywitał się z chłopakami, nawet Wilk już wypowiadał się n a jego temat. Trochę się miotał, widać było że jeszcze miał małą tremę :lol:

Wróć do „Polska”