AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: 'Del Piero' » 25 cze 2007, 22:08

Diablo_ASR pisze:Quag, Rosina
Roma chyba nie ma szans na sprowadzenie tych zawodników, a szkoda bo tutaj byli by dużym wzmocnieniem, mieliby miejsce w podstawowej 11 i mogliby się nieźle rozwinąć...

goofii pisze:
Diablo_ASR pisze: Aquilani
Wedlug mnie on jest raczej typem AMC wiec spokojnie moze uchodzic za zmiennika Perrotty jesli go nawet nie wygryzie 8)
Z tego co pamiętam to De Rossi też na początku miał być ofensywnym pomocnikiem (pamiec moze mnie zawodzić), ale z konieczości grywał na DM, co zresztą wyszlo mu na dobre. Chociaz z 2 strony aż sie prosi aby Aquilani grywal bardziej ofensywnie...

goofii pisze:
Diablo_ASR pisze:Brighi
Jestem ciekaw czy zostanie podjeta decyzja o tym ze pozostanie. Na dzien dzisiejszy po tym co prezentowal pod koniec sezonu w Chievo cenie go wyzej niz Baruso i to w nim upatrywalbym zmiennika dla Daniele. Pewnie i tak sie okaze podczas przygotowan do sezonu czy zostanie czy nie
Przez ostatnie 2 sezony udowodnil że grać potrafi, bardzo waleczny, jako zmiennik ROmie by się przydał, ale nie wiem czy sam zawodnik chcialby przesiedziec sezon na ławce bo wątpie żeby wygryzł ze składu jednego z najlepszych pilakrzy tamtego seoznu Serie A i przyszły symbol klubu.

Wróć do „Włochy”