Z tego co ja pamiętam, to Capello puszczał go jako... lewoskrzydłowego pod koniec sezonu 2002/03 i w 4 meczach strzelił 2 bramki, więc jakby co byłby zmiennik dla Amantino'Del Piero' pisze: Z tego co pamiętam to De Rossi też na początku miał być ofensywnym pomocnikiem (pamiec moze mnie zawodzić), ale z konieczości grywał na DM, co zresztą wyszlo mu na dobre.
Ja większe nadzieje wiążę z Barusso. Wydaje mi się, że Brighi pójdzie do Regginy, gdy będziemy się starać o Modesto lub (i) Mesto.goofii pisze:Jestem ciekaw czy zostanie podjeta decyzja o tym ze pozostanie. Na dzien dzisiejszy po tym co prezentowal pod koniec sezonu w Chievo cenie go wyzej niz Baruso i to w nim upatrywalbym zmiennika dla Daniele. Pewnie i tak sie okaze podczas przygotowan do sezonu czy zostanie czy nieDiablo_ASR pisze:Brighi
Nie mam nic przeciwko. Mało tych wychowanków-obrońców w pierwszym składzie. Ostatnim był Bovo, ale z nim to inna historia, bo ogrywał się w innych klubach.goofii pisze: Mysle ze czwartym obronca powinien byc ktos z Primavery, Freddi albo Grillo powinni dostac szanse w koncu
W Bordeaux zaprzeczyli jakoby ktokolwiek z Glasgow się z nimi kontaktował, to był wymysł dziennikarzy. Ale w gruncie rzeczy z działaczami Bordeaux nigdy nic nie wiadomo. Jak Roma oferowała za fauberta 4-5 mln, oni chcieli 7-8. Jak Roma jest teraz skłonna tyle wyłożyć, to oni śpiewają 15Akarin pisze:z tego co wiem to on w przyszłym sezonie będzie grał w RangersachDiablo_ASR pisze:Faubertale pewien nie jestem, gdzieś czytałem o tym transferze.
Co do Rosiego, to chyba podzieli los Faty'ego i Brighiego i pójdzie na wypożyczenie/współwłasność.