Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 26 cze 2007, 16:36

Michał M pisze:- ewentualny zakup Klose i związana z tym sprzedaż Makaaya
wykrakał :wink:

O w trzy kórwy, zresztą po co ja to piszę :rotfl4: :P
Miro w Bayernie, coż wchodzę sobie po przejażdżce rowerem do domu, odpalam kompa i w chodzę na polską stronę Bayernu. I co widzę, "Oficjalnie: Klose w Bayernie" i nie mogę uwierzyć, sam nie wiem czemu, bo ten transfer był przezemnie spodziewany. Wchodzę na fcbayern.de i tam też jest. Cóż jedyne słowa jakie mi teraz przychodzą na myśl to:
Dzięki Ci Roy za te 3 sezony i za te wszystkie bramki, które strzeliłeś (78 chyba, piszę z pamięci) i za te wszystkie asysty, a miałes ich sporo, bo chyba z 30. Nigdy Cie nie zapomnimy.
Roque, mimo wszystko dzieki za te 8 lat w Bayernie. Powodzenia gdzie indziej.
Nastaje nowa siła. Bayern :love: :king: :rydzyk: :jupi: :wzp: :mike:

Suma transferu ma wynosić podobno 12 mln euro oraz jak "zagramy dory sezon" to wskoczy do 15. Poza tym Miro ma podpisać 4-letni kontrakt, w czwartek przyleci do Monachium i przejdzie testy medyczne. W piętek o 10 stawi sie na pierwszym treningu. Razem z Tonim, Riberym, Jansenem, Schlaudraffem, Sosą, Hamitem i Ze. A bez Mehmeta (chlip...), Claudio, Saliegom, Andreasa, Aliego i po raz ostatni (najprawdopodobniej) Roya i Roque. Nieznana jest przyszłość Roya, Chico i Dos Santosa. Dwaj pierwsi niemal na pewno odejdą a trzeci zostanie wyporzyczony.

Witamy Miro!

Obrazek
We got you now. :P

Let's start new sezon.

Wróć do „Niemcy”