Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post autor: franz » 26 cze 2007, 16:45

bartbuks pisze:Dziś miałem przyjemność porozmawiać sobie z Surmą.

Czy dorwałeś go jak dziś gdy trenował razem z Włodarem pod okiem Tomka Strejlaua na bocznym boisku przy Łazienkowskiej?

Surma odchodzi do Arki prawie na 100% a Władeczkiem interesuje się Zagłębie Lubin co mnie mocno zdziwiło. Nich go sobie kupują a Nędza na pewno odpłaci się około 10 bramkami w sezonie i całą masą nie wykorzystanych sytuacji.
Wawrzyniak został już oficjalnie zawodnikiem Legii i dołączy do drużyny, która przygotowuje się do sezonu w Grodzisku Wlkp. Na lewej stronie obrony będzie ciekawa rywalizacja jeśli Edson zostanie w klubie będa tam mogli grać jeszcze Wawrzyniak, Kiełbowicz i Bronowicki, który raczej przejdzie na prawa obronę.
Obrona jest już skompletowana teraz trzeba poszukać wzmocnień w ataku. Legia podobno chcę wykupić za milion euro Łukasza Piszczka z Herty Berlin ale pewnie im się to nie uda bo Piszczek chce powalczyć o miejsce w składzie Herty pomimo silnej konkurencji ze strony Christiana Gimeneza i Marko Pantelicia a na dodatek Herta wcale nie ma zamiaru sie go pozbywać, tak więc napastnika trzeba szukać pewnie gdzie indziej

Wróć do „Polska”