AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 26 cze 2007, 16:46

Babel już napinka ? ależ skąd ? no co Ty ? poprostu tylko podkresliłem fakt który podchwycił nie tylko Zaza. Mianowicie w jeden sezon zapisał piękniejsza karte w swoim CV niż przez lata... I to była by błachostka gdyby nie jego pamietne zdanie... Tym bardziej że Beppe uchodził za "człowieka Mancio" a w Milanie zagrał może łacznie z 200 minut, bo też przeciesz na bokach ma kto inny grać, Maldini, Oddo, Sergio, Kaladze. Pamietasz sytuacje z Giuseppe Pancaro ? ona jest bardzo podobna, I jeden i drugi Beppe osiągneli z Milanem tyle samo, choć głowy nie dam bo Pancaro ma chyba jeszcze scudetto w dorobku. A grał gry była nagła potrzeba... [zauważ że obaj tworzyli trzon wielkiego Lazio] - Pozdro !

Król Paolo Wielki :] Nie bede sie rozpisywał bo nie ma czasu... Sto Lat Nasz Wielki Kapitanie ! Sto Lat !

Witam Cie Uchi_ :wink: Wielkie Yo :)

Chłopaczek chyba po transferze Abbiatiego na Vicente Calderon Twój plan coraz bardziej nabiera sensu. Bo nie może inaczej spekulowac jak cos w stylu Abbiati = "zaliczka". Sam nie wiem co o Nino mysleć, może sobie zda sprawe że najwyższa pora, ale jak nie to i tak za przywiązanie do barw należy mu sie szacunek. Mam nadzieje ze w tym wypadku nie ma mowy o klauzulach itd, bo to nie realne. Tyle lat Milan pomaga Atletico z złych momentach, ilu juz naszych piłkarzy sie tam przewineło na zasadzie "pomocy"

Mnie bardzie interesują ploty odnośnie Fredzia :] O tak ! Jak znam zycie pan Aulas tylko na to czeka, no ale coż mamy mercato...

Jeszcze lada dzień bedzie info - Olivera w Atletico ? .... :roll: nie za dużo tych zaliczek ? :P

Panowie jakis błąd jest na stronie głownej bo nie da sie otworzyć "fotki dnia" z słynnym gestem Żelaznego Fabio :twisted:

Forza Milan ! Forza El Capitano !

Wróć do „Włochy”