Ostrzeżenia - komentarze

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post autor: Chlopaczek » 10 sty 2005, 15:58

Kotek pisze:
Chlopaczek pisze:
Kotek pisze:
Strasznie mi przykro - jedno ostrzeżenie dla Ciebie. Tylko jedno to raz a dwa jeżeli twierdzisz, że jest to żydowski klub to nie jesteś świadom tego co mówisz chłopcze a do tego w tej wypowiedzi przejawia się nacjonalizm, bo Żyd to też człowiek.
Kolejny moj apel na tym forum o normalnosc.
Zadam cofniecia tego ostrzezenia a do tego przeprosin od moderatora Kotka za zarzucenie mi nacjonalizmu.Nie moj problem ze dla Kotka okreslenie zydowski to obraza (moze polski czeski albo angielski to tez obraza?) Nawiazalem tylko do historii Ajaxu czego widac moderator Kotek tez nie byl swiadom.
Chyba ze ktos mi powie gdzie w mojej wypowiedzi obrazam narod zydowski i gdzie tam sa tresci nacjonalistyczne to wtedy przeprosze za to cale zamieszanie.

Ty chyba nie znasz historii Ajaksu. Nigdy pewnie nie byłeś na Arenie i pewnie nie wiesz nawet skąd się wzięła nazwa Ajax. Więc człowieku na temat Ajaksu to się nie wypowiadaj bo jeszcze na jego temat wiesz niewiele.

Nie będę cię przepraszał i od razu mówię, że twój apel o ostrzeżenie jest bezpodstawny, bo jeżeli się mylę to mi weź i to udowodnij.

Tyle ode mnie.
Znam historie Ajaxu zostal zalozony przez Zydow wiec moglem sobie tak powiedziec.Oskarzasz mnie o nacjonaliz a sam chyba jestes antysemita skoro okreslenie zydowski jest dla Ciebie obrazliwe.I nie chrzan ze apel jest bezpodstawny bo Twoje ostrzezenie bylo bezpodstawne.Tutaj nie ma nic do rzeczy czy wiem skad sie wziela nazwa Ajaxu (a wiem) a Ty nie upominaj mnie ostrzezeniami z kosmosu i nie przyklejaj mi jakis latek.
Jeszcze raz apeluje o cofniecie ostrzezenia i wypowiedzenie sie w tej sprawie innych modow a najlepiej adminow tej strony.

Chyba ze ktos mi wskaze tak jak mowilem gdzie w mojej wypowiedzi o zydowskim Ajaxie jest obraza i teksty nacjonalistyczne.Dawaj kotek blysnij elokwencja bo chyba widzisz tam jakies przeslania podprogowe.

Wróć do „Wracając Do Meritum”