Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post autor: franz » 26 cze 2007, 20:10

piwus pisze:Kamil Kosowski z powrotem w szponach nałogu!
Nie wierze, że Kosa zrezygnował z alkoholu to jest część jego natury, uroku. Może kasyna przestanie odwiedzać bo już tak duzo kasy jak za granicą nie bedzie zarabiać, ale flaszka jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Nawet jak Kosa czasem zaleje pałe i 3 dni nie pojawi sie na treningu a 4 dnia przyjdzie na kacu i z hazardowymi długami to i tak będzie lepszy od Zieńczuka.
piwus pisze:Wyborcza napisał:
Były lewoskrzydłowy reprezentacji Polski zasmakował już dawnego życia w Krakowie. Z największym przyjacielem Marcinem Baszczyńskim zdążył już wypaść na ryby na jeden z podkrakowskich stawów komercyjnych.
Jak zwykle przekaz zdarzeń w wybiórczej jest fatalny :? Tak się składa, że ja też na tych rybach przypadkiem byłem i razem z chłopakmi je łowiłem. Kosa wyłowił złota rybke i miał wypowiedziec 3 życzenia, ja i Marcin myślelismy, że będzie chciał pokoju na świecie i tego rodzaju pierdół a on tym czasem zażądał własnej fabryki wódki, 2 prywatnych agencji z panienkami i kasyna w Las Vegas. Mogłem coś pomylić w tej relacji po podczas łowienie popijalismy Kamilowy samogon strasznie mocny.

Ps: Wie ktoś co z Branko Radovanoviciem, Wisła miał się go pozbyć, miał grać gdzieś w Rumunii czy może Bułgarii dokładnie nie wiem zna ktoś jego losy.

Wróć do „Polska”