AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
ostry66
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: ostry66 » 26 cze 2007, 20:42

zygy pisze:Nie wiem na ile te informację były czy są prawdziwe ale wypadałoby aby wreszcie nasz zarząd skoncentrował się na jakimś jednym nazwisku i sprowadził go do naszego klubu zamiast skakać z kwiatka na kwiatek i co róż zmieniać potencjalnych kandydatów.
Skoro nie wiesz na ile te informacje byly prawdziwe, o ile w ogole byly, to skad wiesz ze nasz zarzad skacze z kwiatka na kwiatek?
zygy pisze:Zapomnijmy tutaj o Eto czy Drogbie bo ci garcze są nie do wyrwania a oprócz tego nie mają zamiaru opuszczać swoich dotychczasowych klubów
Wczesniej sugerujesz sie plotkami z prasy ale juz w przypadku Drogby jestes pewien ze ten chce zostac w Chelsea, a przeciez jeszcze niedawno pojawialy sie ploty ze zawodnik chcialby sprobowac czegos nowego.
Zdecyduj sie w koncu czy wierzysz w to co pisze prasa i portale internetowe czy nie bo narazie to wyglada ze wierzysz w to co Ci wygodnie, tak aby Twoje teorie o nieudolnosci zarzadu pasowaly do pojawiajacych sie informacji.
zygy pisze:Zapewne też Ancelotti nie ma także żadnego wpływu na garczy, których ewentualnie zakupimy i dowie się o tym już po zakupie tak jak to było np. z Suazo, bo oczywiścia Galliani jest najmądrzejszy... ehhh szkoda gadać.
Siedzisz pewnie w kieszeni u Gallianiego i wiesz jak to bylo naprawde, wiesz jaki wplyw na ten transfer mial Carlo. Z Twoich postow wynika ze to Ty jestes najmadrzejszy i na pewno lepiej radzilbys sobie na stanowisku Gallianiego.
zygy pisze:Myślę że najprędzej mógłby do nas ewentualnie dołączyć Torres z Atletico, który ewidentnie marnuje się w tym klubie i nie osiągnie w nim już wyższego poziomu.Sądze że oferta ok.35-40mln euro mogłaby zadowolić działaczy z Madrytu i sprawić że Torres dołączyłby do nas.
Oprócz tego jest także Tevez, który także na pewno odejdzie z West Hamu, Saviola z Barcy, Huntelaar z Ajaxu i jeszcze wiele innych ale oczywiście...
Torres to narazie niczego wielkiego nigdzie nie pokazal. W lidze znaczna liczba strzelanych przez niego bramek to karne, choc i z nimi miewa problemy. Gdyby naprawde byl taki swietny to juz dawno by go w Atletico nie bylo.
Tevez tez jak narazie niczym sie nie popisal w Europie. Huntelaar podobnie.
zygy pisze:Podobnie jest z Manchesterem Utd, Interem, Realem i wieloma innymi klubami i tylko nasi działacze spią i czekają na bóg wie co.
Rzeczywiscie te kluby nie oszczedzaly ostatnio na transferach. Tylko ile w ciagu ostatnich 5 lat zdobyly waznych trofeow, a ile zdobyl ich, skapiacy wedlug Ciebie Milan? Inter procz wygranych w Coppa Italia nie mogl przez dlugi czas zdobyc jakiegos cennego trofeum. W tym roku wygrali SerieA, ale wezmy pod uwage ze ten rok byl bardzo nietypowym w lidze wloskiej. Real po kilku latach wygral swoja lige, zreszta wedlug mnie bardziej przegrala ja Barca niz wygral Real, poza tym nie bez znaczenia byl fakt ze dosc wczesnie Krolewscy odpadli z innych rozgrywek. ManU w ubieglym roku wcale nie szastal kasa, w tym roku zrobili rosadne zakupy, ale takze mieli kilkuletni przestoj w zdobywaniu trofeow.

Wróć do „Włochy”