AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 27 cze 2007, 8:27

Widocznie przegapiłem info odnośnie kontraktu - jak tak jest to masz racje Ronald, temat umarł jednym podpisem :wink:

Miałem na myśli Jasia z Ajaxu, cos cisza ale czekam aż corriere i tuttosport na czele bedą grzmiały "Van Basten 2 " itd :P Choć z drugiej strony warto zauważyć że coraz czesciej pojawiaja sie informacje jakoby Leonardo penetrował rynek południowo amerykański, Pato itd Tylko nie wiadomo czy to poprostu nie prasowy argument wiążący powrót Leo do klubu i mercato :wink:

Zambrotte ? mowa :] Niech Barca kupi Alvesa a sprzeda nam Gianluce, choc to w gruncie rzeczy był by bół głowy dla Ancelottiego. Ale to jest nie realny transfer bo wątpie by Duma Kataloni zrezygnowała z Gianluci, mimo iż ploty sa łaczące Zambro z Milanem. Na plotach sie skończy jak ostatnio :P

Czekaj lada dzień przeczytasz "Chivu - Milan wkracza", tym bardzie że piekna Rosella Sensi bedzie szukac rozwiązania. Inter, Barca i Milan, według mnie te 3 kluby stana do wyscigu o Rumuna. A wygra nie ten który wiecej zapłaci ale ten który da lepszą umowe długoterminową Romie :)

Wróć do „Włochy”