Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post autor: bartbuks » 27 cze 2007, 12:16

franz pisze:Ps: Możesz zdradzić co to za knajpa?

To jest Restauracja pod Konstancinem... Powiązana z salonem samochodowym. A że Surma u nas sobie sprezentował jeden model za 180 tys to wpada czasami na kawkę lub mały lunch...Nazwy niestety nie podam,
bo mógłbym mieć problemy :P

franz pisze:A czym Janek Mucha ci zawinił. Bo ja nie kojarzę żadnych ekscesów z jego udziałem.

Bywa czasami u nas i pierwszy raz jak go zobaczyłem to się zdziwiłem. Odwrotnie niż na meczach i treningach. Totalny luz lanserka... Na szyi
same złote kajdany, sygnety na palcach i zachowanie totalnego debila...
Tylko upić sie wahał bo Kucharski był z nimi i nie wypadało :D

Zico_FCI pisze:To akurat żądna tajemnica nie jest. Przecież oni sami tą nazwę wymyślili. Ostatnio do GB należeli Surma, Włodar, Bury i chyba Kiełbowicz. Wcześniej podobno też Jarza. Ciekawszą sprawą jest jakiej natury działalnością zajmowała się owa grupa. Na pewno było coś na rzeczy skoro bosi zdecydowali się na ten rodzaj pożegnania.

Surma, Włodar i Bury tak. Kiełbik nie... Znam Kiełbowicza i powiem, że się szczerze zdziwiłem. Typowy domator... Cichy, spokojny... Preferuje zieloną herbatę... A Bury???? Czasami brak mi słów... Po meczu bodajże
w Łodzi z ŁKSem wychodzę z Championsa (lokalu w Marriott Hotel) i ze znajomymi idziemy na piwko na Chmielną...Idziemy a tu Bury siedzi sobie w Kaiserze z piwkiem i dupeczkami...Pół godziny wcześniej jego kumple zapieprzali w Łodzi po boisku a on sobie miły wieczorek z damami urządza ... I to jest profesjonalne podejście :?: :?: :?:
Edson się fochuje, a Roger :?: Miły gość który ma trochę oleju w głowie...
I dlatego gra jeszcze na jakimś poziomie...

Surma nie krył też faktu że trenerem został Urban nie tylko ze względu na swoje umiejętności ale tez dlatego że zna język hiszpański. A tu już łatwiej kontaktować sie z naszą Brasilianą... I już laba się skończyła, bo rano na 9 do klubu i do 16 na tyłkach muszą tam siedzieć.. A nie jak było za Wdowca... O 10 trening a o 12 u mnie w lokalu pół drużyny robi sobie zajęcia taktyczne....

Wróć do „Polska”