Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 27 cze 2007, 19:48

Obrazek

Kod: Zaznacz cały

Dziś kontrakt z Lechem Poznań podpisał Dawid Florian.

25-letni napastnik w poprzednim sezonie występował w Sandecji Nowy Sącz, dla której w lidze zdobył 8 bramek. Z dniem 30 czerwca zawodnikowi kończy się kontrakt z poprzednim klubem, zatem do Lecha trafił na zasadzie wolnego transferu.
Z mojej strony to kompletny brak orientacji w temacie tego zawodnika. Wiem, ze był ostatnio na treningach Korony i nawet mowił, ze chetnie zostanie, pozniej zrezygnował z dalszych testów... Teraz wiem dlaczego. Zobaczymy raczej to nie jest osoba, ktora ma zastąpić zakiego, a raczej bedzie 3 moze 4 napastnikiem, po Reissie, Rengifo i mam nadzieje Ilanie. :wink: 25 lat to troche sporo, moze to bedzie drugi Jarek Maćkiewicz. Oby.
Ogolnie nie przekonuje mnie narazie okienko transferowe. Choć narazie Lech ściągnął 2 Polakow i dwoch obcokrajowców, w tym 2 za free, a jednego na wypożyczenie z "niewielkimi" kosztami. Kaźmierzak, takze nie jest wysoko ceniony, wiec beda małokosztowne transfery, oby skuteczne. Wszystko pewnie zamknie sie w kwocie jaka Lech dostał za Zakiego.
Przydałby sie jeszcze zmiennik dla Kikuta i kolejny środkowy obrońca, bo słabo to na dzień dzisiejszy wygląda.

Wróć do „Polska”