zygy pisze:Jasno może mi jeszcze powiesz że Henry przeszedł na Camp Nou bo tak bardzo kocha Barcę? Po prostu zaoferowali mu 10mln euro netto z racji że w Hiszpanii są niższe podatki niż we włoszech i dlatego Henry przeszedł do Barcy a nie do Milanu.
Mnie tylko wkurza to całe zakłamanie, bo i tak wiadomo że poszedło gdzie mu więcej dali.
Ogarnij się. Widzę, że ciężko znosisz to, że zawodnik może marzyć o grze w Barcelonie jednocześnie nie marząc o grze w Milanie. Niestety czy tego chcesz czy nie jest to prawda. Przykro mi.
No to o co Ci chodzi? Barcelona kulturalnie zapytała o De Rossiego, którym była zainteresowana już wcześniej (wcześniej czyli przed zainteresowaniem osobą Chivu) otrzymała odpowiedź negatywną i koniec.zygy pisze:Nie chodzi mi o to że Barcelonie nie można zapytać o de Rossiego czy kogoś innego ale chodzi o ich postawę.
O stary coraz gorzej z Tobą. Zyłka Ci pęknie jak nic. Dbaj o siebie.zygy pisze:Działacze blaugrany myslą że są tacy wspaniali i że każdy piłkarz Romy nie marzy o niczym innym tylko żeby zagrac na Camp Nou i że mogą hurtem kupić sobie jej wszytkich najlepszych zawodników.Chivu, de Rossi to co może jeszcze Totti?
zygy pisze:Ale oczywiście dla kibiców Barcy tylko ich klub jest wspaniały zaś taka Roma czy Lyon to jakaś prowincja i wszyscy tam tylko marzą żeby grać na Camp Nou.Po prostu działacze Barcy zaoferowali mu dużo wyższy kontrakt na który nie może sobie pozwolić Lyon(z powodów dobrze znanych) i teraz nagabują jeszcze Abidala żeby wywierał presję na swój klub by zapłacić mu jak najwięcej kasy-logiczne co nie?
Nie mam zamiaru nawet wchodzić w polemikę z tym panem