AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2431
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 28 cze 2007, 0:30

Co Ty tak z tymi podatkami? Wszędzie tylko podatki i podatki. Zacznijmy od tego, że Milan tak naprawdę nie starał się za bardzo o Henry'ego. Była tylko wypowiedź w mediach, że jest wspaniały i byłby mile widziany w Milanie etc. Nie było jednak konkretnych działań w stronę transferu, a już na pewno nie na tyle konkretnych co w przypadku Barcelony.
zygy pisze:Nie mam szacunku do tego trenera, dla którego najwazniejsza jest tylko kasa i który "ucieka niczym szczur z tonącego okrętu".
Jasne najpierw uciekł z Juve, a potem zaś wybrał się na "polowanie" po jego najlepszych garczy, zresztą nie pierwszy raz, bo gdy odchodził z Romy to także postępował podobnie.Na szczęsie teraz trafiła kosa na kamień(Capello na Calderona) i Capello wyleci z Realu pomimo że zdobył z nim mistrzostwo kraju i bardzo dobrze, bo wreszcie dostanie za swoje
Zajebiście. Uciekł ja szczur :lol2: Piłkarze nie uciekali, przecież zostali zmuszeni do odejścia :lol: Sorry, ale skoro Juve zostało zdegradowane to sytuacja wyglądała inaczej niż normalnie. Nie każdy chce trenować zespół drugoligowy, czy też grać w Serie B, niezależnie od renomy klubu. Niektórzy wolą nie hamować sobie kariery (piłkarze, którzy odeszli do Hiszpanii mieli około 30 - stki lub nawet ponad), Capello też chciał pracować już tylko trzy lata. Kto wie czy ten sezon nie był jednak jego ostatnim w karierze. Cięzko to zrozumieć prawda :?: Lepiej gadać o szczurach :roll:

Reszty nie skomentuję bo nie mam siły. Idę na mecz :P

Wróć do „Włochy”