Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: smitu » 10 sty 2005, 17:42

Axel Hammond pisze:Drogi Wigglesie, widzę, że świetnie orientujesz się we współczesnych futbolowych realiach. To, że Franek coś powiedział nic jeszcze nie oznacza, Kasperczak też się zapierał 'zostaję w Wiśle! zostaję w Wiśle na 100%!'. Kasperczaka nie ma. A fakt, że Żuraw, Szymek i Głowa trenują z zepołem nie przesądza o ich pozostaniu. No bo co mają robić. Po to są piłkarzami, żeby trenowali. Kilka postów wcześniej twierdziłeś, że piłkarze ci na 100% zostaną, bo podpisali kontrakty do 2008 roku. Tak jak by to miało coś do rzeczy. Kontrakty się rozwiązuje prawie codziennie.
Mazi pisze:12 milionów??!! żródło poprosze...pewnie sobie wymyśliłeś jak wszystko co mówisz...
Tygodnik Piłka Nożna, strona 3-cia. Popatrz sobie na artykuł pt. 'Wiślackie kalendarium'. A teraz spójrz na datę 20 grudnia. Masz? Ostatnie zdanie, cytuję: 'a wydaje się, że klub z 12-milionową (w złotówkach) dziurą w budżecie chciałby takiego wydatku uniknąć'.
Jak widzisz, nie wymyśliłem sobie tego. Teraz pewnie powiesz, że wymyśliła sobie to Piłka Nożna. Oczywiście masz prawo uważać się za lepszego eksperta...

brawo axel :P

wiesz co na poczatku ja zaczeles pisac to az mi rece opadaly ale teraz

:P :D :) 8) :P :roll:

Wróć do „Polska”