RealFan pisze:Może nie jest w formie, jaką prezentował w Parmie, ale w każdej chwili może zacząć błyszczeć. To tykająca bomba zegarowa, prędzej czy później zacznie strzelać po 20 bramek w sezonie. A Oliveira? Ja bym go nie skreślał. Pokazał już, że umie grać. Musi tylko odzyskaćformę, a do tego potrzebne jest także zaufanie
Niby i tak, tylko zauważ że już 2 na 4 napastników potrzebuje zaufania.Dojdzie do tego Inzaghi, który końcówkę sezonu miał kapitalną, ale ma już swoje lata i Gapcio.Nprawdę to jest nie pewny zestaw atakowników.O ile Ronaldo jest dla mnie pewniakiem do gry, o tyle reszta jest troszkę szczerze mówiąc wymiennna.Wiadome Pippo to jest Pippo i do dokładania nogi nie potrzebuje zbyt wielkiej formy, więc jemu całkowicie można zaufać i pozostawić go.Gila to jest Gila, mimo iż nie ma formy od roku, to pamiętajmy, że już błyszczał w SA, co oznacza, że jak się wstrzeli to wróci do strzeleckiej formy z Parmy.Temu to potrzeba zaufania, tym bardziej po tak nieudanym sezonie.Ale naprawdę, Olivka musi odejść.To nie jest ten sam zawodnik co w Betisie, a jakoś mam dziwne wrażenie, że w Milanie na pewno się już nie odbuduje.Zresztą, Łysy obiecał napastnika i to takiego z prawdziwego zdarzenia, więc może on zastąpić tylko Oliviere z tej czwórki.Poczekajmy na koniec mercato, ale mam podobnie opinie jak zygy, że trzeba było wcześniej już chuchać na tych graczy, których
mieliśmy zamiar kupić.
Widzę, że nasza perełka Di Gennaro został wypożyczony do Bologny na jeden sezon.W zasadzie to dobrze, ale chłopak mógłby się ogrywać w SA, nie w SB