Copa America Wenezuela 2007

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians » 28 cze 2007, 18:18

Yukasz pisze:A dla mnie Copa zaczyna się dopiero dzisiaj bo dopiero dziś turniej rozpoczyna Argentyna
No to kilku forumowiczów będzie dziś za Argentyną 8) A kto jej kibicuje w całym turnieju? Ja osobiście będą jej kibicował na dobre i na złe, ale jakby się na Copie skompromitowali to sądzę, że wyszło by im to na dobre, bo Basile boi się wystawiać młodych graczy do drużyny i dalej gra takimi jak piłkarzami jak Abbondanzieri, Zanetti, Veron, Crespo. Kto myśli, że chociaż jeden z nich zagra na MŚ 2010 niech podniesie rękę :roll: Chyba już gdzieś o tym pisałem, że kilka miesięcy temu Basile zapowiedział, że na Cope powoła krajową kadrę wzmocnioną najlepszymi piłkarzami grającymi w Europie. Piłkarzy z ligi argentyńskiej można policzyć na palcach jednej ręki (jeżeli ktoś ma 6 palców) :roll: Jaka to inwestycja w przyszłość?
Ale skupmy się na dzisiejszym meczu. Ja mam parę obaw o Riquelme. Jak się spisze w reprezentacji po raz pierwszy u Basile i po raz pierwszy obok Verona? Czy ci dwaj piłkarze będą potrafili się porozumieć. Czemu Basile nie wystawia Teveza? Czemu gra Pato? Czemu Messi zagra w ataku z Crespo? Czemu zupa była za słona?

Wróć do „Piłka nożna na świecie”